Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Mam kilka lat wyjęte z życiorysu a wy prawiczki

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Raz miałem taki okres że 1,6 roku do szkoły nie chodziłem, teraz mam 2 lata w plecy bo nie zdałem matury a jest to i tak bardzo ostrożna rachuba bo ja (zawsze to podkreślam) nie korzystam ze swojej młodości nawet w 1/10. Mógłbym co tydzień być w jakiejś klubokawiarni, na jakimś bilardzie czy czymś takim ale co zrobić jak nie ma z kim tego wszystkiego realizować. Widziałem dzisiaj auto Magdy, nie wiem kto był w środku ale poznałem je po numerach. Dlaczego Magda nie została moją bratnią duszą?

Gość Kinky Mikke Janusz
gunwo mnie obchodzi twoje życie, problemy, i to czy jutro bedziesz zył, szukaj rozwiązań swoich problemów na własną rękę, bo rady nic nie pomogą jeśłi nie wprowadzisz ich w życie, ale na to trzeba mieć odwagę, pewność siebie a to z kolei trzeba zbudować w sobie poznając swoje zalety i ignorując wady....... 🖐️

Gość gość
chlopie bierz sie za starsze baby takie kolo 30 sa zazwyczaj zdesperowane i chetnie cie rozprawicza glowa do gory !

Gość gość
Jestem jedynie rok starszy od Ciebie i też jestem prawiczkiem i powiem Ci tylko: marudzisz. Zajmij się czymś bo zwariujesz jeszcze bardziej i wyluzuj trochę z tymi dziewczynami.

Dobry detektyw byłby ze mnie. NK mi powiedziała do której klasy chodzi, strona gimnazjum jaki ma plan lekcji, książka telefoniczna gdzie dokładnie mieszka a moja własna wiedza mi mówi jak kursują gimbusy. Będę próbował ją spotkać.

Gość gość
można winić za to rodziców

Gość Antykomunista
Jesteś p***ą życiową dlatego głosujesz na lewactwo i jesteś z*****ym komunistą.