Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podzieliłyście się żywnością

Polecane posty

Gość gość

wczoraj i dzisiaj przez cały dzień w wielu sklepach w całej Polsce odbyła się akcja "Zbiórka żywności" prowadzona przez Banki Żywności, zbierane były produkty spożywcze takie jak płatki śniadaniowe, przetwory owocowe i rybne, oleje, gotowe dania dla dzieci. Czy któraś z Was przy okazji zakupów podzieliła się posiłkiem ?

Gość gość
nie podzieliłam się bo byłam w ten weekend tylko w małym osiedlowym sklepie na zakupach, nie byłam w dużym sieciowym

Gość gość
Byłem , dałem i wcale z tego powodu medalu nie oczekuję .

Gość gość
Teraz nie byłam w żadnym sieciowym sklepie ,byłam tylko na osiedlowym rynku ale kiedyś robiąc zakupy kupiłam i do koszyka parę produktów .

Gość gość
tak, zawsze kiedy są tego typu akcje biorę w nich udział, ja nie zbiednieję, a można komuś pomóc nawet niewielkim kosztem

Gość gość
zawsze biore udzial w takich akcjach

Gość gość
ja tez zawsze cos daje -szkoda tylko ze ta akcja jest prowadzona przez weekend bo nie zawsze robie wtedy zakupy

Gość gość
ja dawałam dopóki moja kuzynka której mąż pracuje na czarno (czyli nie wykazuje dochodu) dostała taką pomoc w postaci żywności. A w rzeczywistości im ptasiego mleczka nie brakuje ale on z tych jak jej sie "należy" to trzeba brać a sama nikomu by nie pomogła. Nawet od swojej matki ostatnią złotówkę by wzięła.