Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

..ja wierzę, bo takową posiadam....życia sobie bez niego nie wyobrażam....to jest miłość....jak pomiędzy siostrą a bratem....dlaczego większość społeczeństwa w to nie wierzy i szuka sensacji ?

Gość gość
W paru teoriach hipotetycznie jest możliwa niestety dotychczasowe eksperymenty nie potwierdziły występowania jej w praktyce.

Gość gość
...jestem szczęśliwa w swoim związku (mój partner wie o nim), On jest szczęśliwy w swoim...trwa to już kilka lat....i nigdy przenigdy się nie zawiodłam....więc...czego mam się obawiać ? nie traktuję tego jako eksperyment....podchodzę bardzo poważnie....dla mnie przyjaźń to nie tylko słowo....to magia...

Gość boooklp
.,.,.,.,.,.,.,.,

Gość gość
Istnieje taka przyjaźń!!! Ale okupiona wieloma beznadziejnymi komentarzami ze strony innych, którzy nie dojrzeli do tego aby zrozumieć taka relacje...

Gość gość
Potwierdzam-przykładem jest dzisiejszy dzień-dostałam wirtualne kwiaty od Przyjaciela i życzenia...z okazji Walentynek..bo my się kochamy na swój sposób ... Istnieje wiele poziomów miłości..tak trudno to pojąć? Trudno...bo spadły na nas gromy. Ze w taki dzień ..ze tak publicznie...ehhh....