Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę kupić fajkę wodną żeby starzy nie wiedzieli

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo że rodziców o kupienie nie poproszę bo im się wydaje że Sheesha = palenie marihuany. Nie jestem jeszcze pełnoletni (1 klasa technikum) ale mam konto na allegro gdzie mam zawyżony wiek o 2 lata. Z płatnością nie będę miał problemu ale jak potem zrobić żeby odebrać tą paczkę. Jaki sposób dostawy najlepiej wybrać? Jak np. wezmę list priorytetowy i listonosz przyjdzie jak nikogo nie będzie na chacie to potem dostanę awizo żeby pójść na pocztę i odebrać? Taki listonosz z poczty polskiej w ogóle wie od kogo idzie paczka i co może się w niej znajdować? Jak zapuka do drzwi i będę chciał odebrać paczkę to może zechcieć, żeby odebrał ktoś dorosły?

Gość gość
spokojnie ty ją odbierzesz, ale co z tego jak np matka będzie w domu i będzie ciekawa co też tam przyszło w tej paczce? jak to rozwiązesz? a nie zawsze tak utrafisz że listonosz czy kurier przyjdzie w czasie gdy rodziców nie ma na chacie, moze przyjsc jak będą i co wtedy??

Gość gość
Starzy nie będą się mnie na siłę pytali "a co tam jest w tej paczce" itp. Chodzi mi tylko o to czy ten listonosz nie będzie chciał żeby paczkę odebrała osoba w 100% pełnoletnia?

Gość gość
Listonosz z poczty polskiej wie co w takiej paczce może się znajdować?