Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet uwierzy w to PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

nie miałam jeszcze faceta, ale sama kiedyś rozdziewiczyłam się wibratorem. Teraz mam faceta, jesteśmy ze sobą od 6 miesięcy, chcę się z nim kochać, powiedziałam mu o tej całej sytuacji, a on nie wierzy, że jestem dziewicą, myśli, że go okłamałam i jest obrażony :(

Dziewictwa nie traci się z wibratorem tylko błonę przebija :P A brak błony wcale nie oznacza braku dziewictwa więc skoro ci nie ufa to może trzeba się zastanowić czy go nie zmienić.

Gość gość
no, ale nie mam już błony dziewiczej, bo przebiłam wibratorem, więc chyba nie jestem dziewica, ale on nie wierzy, że byłby moim pierwszym. :O

Gość gość
A po ch*j ma wierzyć?

Gość gość
a po co mu mówiłaś? przecież to brzmiało jak głupia ściema, trzeba było poudawać i mówić by delikatniej r****ł bo boli, jak ciasna jesteś to by się nie kapnął, większość dziewic nie ma tak rozrośniętej błony by aż przebijać trzeba było ps facet jestem

Gość gość
bo powiedział, że moja hisoria jest tak nieprawdopodobna, że napewno miałam niejednego. A ja mam 22 lata, nie miałam jeszcze faceta i nie chcę żeby on tak o mnie myślał, zastanawiam się czy ten związek ma rzeczywiście sens, skoro mi nie wierzy:(

Gość gość
no jaki facet by uwierzył :D no co ty to naprawdę idiotycznie zrobiłaś, każdy facet pomyślałby że mu głupio wkręcasz

Gość gość
a levi jak zwykle spec od związków, relacji damsko męskich, miesiączek, seksu itd. czyli wszystkiego z czym nigdy w życiu nie miał doczynienia :D levi zła rada jest stokroć gorsza niż brak rady

Gość gość
bo on po dwóch miesiącach chciał się już kochać i nie wiedział dlaczego ja mam opory, kiedy w czasie różnych tam pieszczot itd. nie wyczuł błony. No to wyjaśniłam mu całą sytuację, że jestem dziewicą i chce poczekac na odpowiedni moment, a on myśli, że kłamię. :(