Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia9

AVON ukrywa to co ja odkrywam

Polecane posty

Gość kizia9

Witam! Jestem konsultantką Avon i poszukuję nowych klientek w całej Polsce. Kosmetyki wysyłam pocztą lub sposobem uzgodniomym uprzednio z klietką. Na terenie Warszawy istnieje możliwość osobistego umówienia się na obejrzenie katalogu oraz dostarczenia kosmetyków. CO NAJWAŻNIEJSZE: rabaty, które Avon UTAJA przed klientkami (otrzymują je TYLKO KONSULTANTKI) OFERUJĘ TAKŻE TOBIE!!! Do zamówień produktów nieobjętych dodatkowymi rabatami stosuję zasadę: -5% rabatu- zamówienie powyżej 10zł -8% rabatu- zamówienie powyżej 30zł -10% rabatu- zamówienie powyżej 50zł -12% rabatu- zamówienie powyżej 80zł -15% rabatu- zamówienie powyżej 120zł Nie daj się namówić na przepłacanie- skontaktuj się już dziś! Kontakt mailowy: anulka-pa@wp.pl

Gość gość
na allegro i tak mozna kupic taniej :) poza tym to nie jest utajanie, tylko oferta dla konsultantek. avon powinien cie pociagnac do odpowiedzialnosci.

Gość Anicetta
Autorko, ale mnie ubawiłaś Avon daje konsultantkom dużo większe rabaty(a do tego fajne gratisy), a Ty po prostu szukasz klientów i mamisz ich magicznym słowem "rabat".