Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wermonn

Dlaczego kobiety patrza tylko na wzrost partnera

Polecane posty

Gość Wermonn

Nic wiecej sie dla nich nie liczy. Wystarczy miec wzrost koszykarza i wszystkie kobiety sa twoje. Jakie to puste

Gość gość
nieprawda,u fajnego faceta 170 cm wcale nie odstrasza

Gość gość
To proste. Skrywana prawda jest taka, że kobiety są bardziej płytkie od facetów i instynkty zawsze zwyciężą nad ich tępymi mózgami.

Gość gość K
Prawie wszyscy kurduplowaci faceci, których poznałam, byli bardzo wredni i zawistni, wiec takich unikam jak zarazy. Dodatkowo nie chciałbym mies z takim syna, aby nie odziedziczył tego defektu. jest tyle małych dziewczyn, wiec niech się z nimi łączą.

Gość gość
A małe dziewczynki latają za dryblasami, bo przy nich czują się ,,takie maleńkie, takie bezbronne", tak jakby przy facecie 10 cm wyższym czuły się wielkie, cha cha. Sama jako kobieta nie podlegam temu szałowi na facetów-brzozy. Są przereklamowani. A kobiety które lubią czuć się maleńkie uważam za, no co tu dużo mówić - jaskiniowców. Takie to tylko za włosy i do jaskini i oczywicie zdać je na łaskę pana-władscy jaskini.

Gość gość
Te małe k*rwy też życzą sobie wysokiego, a zawistni i zakompleksieni to niscy faceci są przez takie dyskotekowe szmaty( bo tylko dyskotekowa szmata patrzy na wzrost).

Gość gość
Kobiety kierują się tylko instynktami i wyglądem, a potem mają pretensje o to, że trafiły na nieodpowiedzialnego r****cza, który nic sobą nie reprezentuje. Niższy facet ma wiele innych walorów i życie z nim nie jest takie nudne. Wysocy faceci mają tylko wzrost bo przyzwyczaili się, że więcej im nie potrzeba. No, ale panienkom z technojebutni też nic więcej nie potrzeba i nie mają wymagań odnośnie osobowości bo same nic nie reprezentują swymi osobami. Ciągnie swój do swego. Takie osoby stworzą nudny związek oparty tylko na atrakcyjności fizycznej.

Gość gość
Zgadzam sie z gosciem K. Mam identyczne doswiadczenia. Niscy i sreni zarozumiale pacany z kompleksami...faceci od 188cm w gore prawdziwi mezczyzni...im wyzszy facet tym wiekszy dystans do siebie,inteligencja,poczucie humoru...a przede wszystkim taki facet nie ma kompleksow i

Gość gość
Wzrost warunkuje silę, sam mając 165cm nieraz szarpałem się z prawie dwumetrowymi dryblasami więc wiem o czym mówię, kobiety szukają jak najlepszych genów a wzrost jest objawem takowych, dlatego kobiece wybory nie powinny dziwić. I jeszcze jedno, ciężkich i wysokich łatwiej przewrócić, a na parterze wzrost nie jest ważny. :}

Gość gość
Większość związków opiera się na najniższych instynktach. Takie związki to prawie każde żywe stworzenie rozmnażające się płciowo (a nie np. przez podział) umie stworzyć. Jedynie takie łabędzie potrafią być sobie wierne a reszta gatunków z człowiekiem na czele, to tylko umie wchodzić w związki dla y******.

Gość gość
mezczyzna inteligentny,z pasja,bez kompleksow,ktory ma cos do powiedzenia,i nie jest zyciowa sierota zawsze bedzie mial powodzenie,niezaleznie od wzrostu,po prostu prawdziwy facet bierze zycie za rogi a nie maslaczy sie na forum w necie,ze jest niski i przez to babki na niego nie leca,bo ma cos innego do roboty,typu praca,hobby,rozwijanie sie taka prawda,panowie

Gość gość
Wyżsi mają łatwiej, niższych częściej próbuje się okraść a wzrost to także kilka dodatkowych pkt do autorytetu, kobiety to wiedzą nie są idiotkami a głupota to rzecz niezależna od wzrostu.

Gość gość
jest taki polski aktor,ktory jest niski,ma twarz gangstera a wzielabym go od razu,he he

Gość gość
Wyżsi faceci są bardziej zdystansowani, z poczuciem humoru? No proszę Cię, bez yay. Najwyższy (i jednoczesnie najprzystojniejszy) facet z jakim miałam w życiu do czynienia (miał ponad 2 metry wzrostu) to był największy cham, prostak, z zerowym dystansem do siebie (fochy i obrażanie się o byle g. to u niego standard). Wiecznie potrzebował adoracji ze strony innych (jaki to on wspaniały, najlepszy). Poczucie humoru na poziomie kloaki. Inteligentny na swój sposób jest, ale to raczej ,,cwaniackie" podejście do życia, aniżeli realna inteligencja. No i do tego oszust i manipulant. Mogłabym tak jeszcze długo wymieniać. Ale fakt jest bardzo wysoki i przystojny. I co z tego?

Gość gość
Jestem facetem 170 wzrostu. Nikt nigdy nie odważył się mnie okraść ani podnieść na mnie ręki, mam autorytet, szacunek i pewność siebie, a na ulicy schodzą mi z drogi, kluczem jest pewność siebie i spojrzenie, które daje jasno do zrozumienia, że lepiej nie zaczynać.

Gość gość
Dokładnie, wzrost i dobry charakter nie musza iść w parzę, ale mogą.

Gość gość
Wiecie co to jest efekt aureoli? Kobiety są tępe i niczym się nie interesują więc nie wiedzą. Przypisują nieistniejące cechy wysokim facetom. Może być tępy, z*****y i tchórzliwy, ale jak jest wysoki to kobieta powie, żę inteligentny, z poczuciem humoru i odważny. Znam masę wysokich facetów i ich kobiety nie wiedzą, że gdyby przyszło je bronić to Ci faceci by nie podołali bo nie mają odwagi się komukolwiek postawić. Prymitywny tok rozumowania tych samic nie pozwala im zauważyć, że mają tchórza i egoistę 190 cm wzrostu.

Gość jestem_ona
Patrzę między innymi na wzrost partnera, bo jestem wysoka. Dziwnie wyglądałabym z facetem niższym ode mnie o 10 cm albo i więcej, prawda? Oczywiście, że prawda... dlatego wybieram takich w okolicach mojego wzrostu albo wyższych. Nie mam innego wyjścia. Czy taka odpowiedź satysfakcjonuje autora?

Gość gość
Nieprawda, kobiety są mistrzami w rozszyfrowaniu charakteru mężczyzn, i potrafią wybrać takiego który będzie najlepszy, wzrost jest tutaj wielkim plusem w genach, atrakcyjnym szczególnie dla niskich dziewczyn, wysokie nie potrzebują szczególnie wysokiego męża ale niekorzystne dla ich dzieci jest wybrać niższego.

Gość gość
Założę się, że mój przystojny ex-znajomy dryblas przez niejedną pipę jest określany jako inteligentny facet z poczuciem humoru. A dlaczego? Ano dlatego bo jest wysoki i ma ładną buzię - i to go czyni takim wielce ciekawym i ,,inteligĘtnym", buachacha.

Gość gość
Do tego gościa, który napisał, że kobiety są dobre w rozszyfrowywaniu charakterów. Bzdury p********z. Mój znajomy ma 193 i wszystkie panienki na niego lecą, a jest takim tchórzem, że boi się postawić komukolwiek nawet chucherku 160 wzrostu i 50 kg wagi. Gdyby przyszło bronić, którejś z tych kobiet to szczałby tylko w portki. Już nie raz to widziałem :D.

Gość jestem_ona
gośćz 17:41, i myślisz, że nam imponuje pranie się z jakimiś innymi kolesiami? Nie!

Gość gość
Jasne i pewnie będziecie szczęśliwe, jak ktoś was będzie zaczepiał na ulicy a wasz ogier 193 wybrany tylko na podstawie wzrostu będzie stał sparaliżowany i lał po nogawkach :D

Gość gość
Bo kobietą nie tylko na odwadze zależy, odwagę można nabyć genów nie zmienisz, i kobiety to wiedzą, do tego częściej polegają na instynktach bo to się sprawdza ewolucyjnie.

Gość gość
Jestem_ona a co Ci imponuje 195 cm wzrostu i ładna buzia? Widzisz, ja jestem kobietą i dla mnie wzrost i ładna buzia, to co najwyżej miłe extra bonusy.

Gość gość
Odwagi nie można nabyć idiotko. Odwaga tak samo zależy od genów. Jak ktoś się rodzi ciotą to zostaje ciotą.

Gość gość
ja jestem ładną kobietką 158cm wzrostu i wysocy mnie pociągają nawet jesli są brzydalami. wzrost dziala na mnie tak jak na faceta cycki lub ładna buzia :) ale mam piękną koleżankę mojego wzrostu która jara się tylko kurduplami takimi około 170 175 bo mówi ze się uwielbia przytulać na stojąco i chodzic za rękę i całować się bez stawania na palcach. nie ma zasady.

Gość Roza1234
Nie zgadzam sie z tym , chlopak w ktirym zakochalam sie bez pamieci jest ode mnie duzo nizszy i do tego 4 lata mlodszy! kocham tego mojego malego chlopczyka <3 !!!! jak to powtarzala moja babcia " w lozku sie wszystko wyrowna" :)

Gość gość
no i oczywiście jakiś niski szowinista z babskiego forum nienawidzący kobiet i ziejący jadem ma te wszystkie pożądane u idealnego faceta cechy, których żaden dryblas nie ma :D

Gość gość
Bzdura odwagę można nabyć choć to prawda że jest również zapisana w genach, przedewszystkim zależy od wychowania.