Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda86

Katowice niby metropolia a nigdzie nie ma publicznej toalety

Polecane posty

Gość adelajda86

Myślałam że się dziś zsikam do majtek. Budynki jakieś firmowe mają WC na klucz, chciałam się gdzieś w krzakach załatwić albo między autami ale pełno ludzi zawsze jest. Miałam w budynku na podłoge nasikać ale sie powstrzymałam. Przypomniałam że w McDonaldzie jest tylko nie byłam pewna czy mnie wpuszczą jak nic nie kupiłam. Gdyby mnie stamtąd wyprosili to bym się na bank zesikała. Irytujące jest to w jakim tempie idą remonty w Katowicach,wszystko przekopują a głupiego WC nie mogą zrobić. To ja mieszkam na zadupiu i jest publiczny darmowy!

Gość adelajda86
sikam nie dotykając deski...jak coś mi się nakropi to wycieram papierem żeby nie było że jestem jakaś fleja

Gość gość
na nowym dworcu w Katowicach są wypasione kible, oczywiście płatne, ale byłam pod wrażeniem, bo trochę podróżuje, ale takich eleganckich klopów to jeszcze nie widziałam;p

Gość gość
nie, nie siadałam gołą pupą, nigdy w publicznych kilbach nie siadam goła pupą, nawet w takich wypasionych jak ten na dworcu;p

Gość adelajda86
Byłam ostatnio w tym na dworcu. Koszt 2 zł. Ale dziś akurat byłam bez kasy. I nie zazdroszcze facetom że sikają na stojąco bo przeważnie rozpryskują mocz na wszystkie strony i kibel jest zasyfiały. Obrzydlistwo siadać na takie coś. A niektórzy ludzie nie mają rozumu. Ostatnio na DESCE była rozchlapana rzadka kupa (pewnie ktoś w powietrzu srał i za daleko strzelał sraką zamiast celować w dziure). Jak można po sobie taki syf zostawiać?