Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawiecy

Czy ze stewardessą można zbudować związek

Polecane posty

Gość latawiecy

jak myślicie? non stop w trasie. świątek, piątek, brak możliwości zaplanowania czegokolwiek... a co za parę-parenaście lat jak już nie będzie "pierwszej młodości", co taka stewardessa może robić w życiu?

Gość gość
No wiesz..na studia można iść w każdym wieku;) zresztą stewardessa to ciekawy zawód..wolałbyś nudną babę pracującą w banku?Jeśli będziecie fajnie i ciekawie spędzać wasz wspólny czas choć będzie krótki to na pewno zapamiętany.

Gość latawiecy
no ale ja nie chcę laski "na krótko". ok, parę lat można sobie fajnie spędzać czas, ale co dalej?

Gość gość
A chcę zostać stewardessa. Tylko na długich trasach chciałabym latać. Na przykład w piątek wylatuję do Kanady, a w poniedziałek kurs powrotny, lub do Hiszpanii. :)

Gość gość
O co ci właściwie chodzi? Biadolisz jak baba przed okresem

Gość gość
moszna ,moszna ale lepiej z tancerką :classic_cool:

Gość latawiecy
no chodzi o to, że przecież nie będzie chyba wiecznie stewardessą? a co np. z dzieckiem? takie kobiety chyba w ogóle nie chcą mieć dzieci? no i podobno stewardessy nie są zbyt wierne :(

Gość stewardessa chcę być
Bywają seksy z kapitanami, pilotami :P ale to zależy od moralności danej osoby? abstrahując, chce się zostać matką. Posiada się umowę o pracę to zachodzi się w ciążę, idzie sie na zwolnienie macierzyńskie? I dostaje się wynagrodzenie jakby się pracowało. A potem można wrócić do pracy jeśli szef nie zwolni. Oczywiście ten zawód ma ograniczenie wiekowe.