Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie fajne gry i aplikacje

Polecane posty

Gość gość
karkulator, notatnik, League of legends

Gość gość
Aplikacji jest ogrom, co dziennie coś nowego. Zależy czy szukasz czegoś dla siebie dla rozrywki, nauki, dla dziecka :).

Gość bezrobotny wojtekk
Battlefield 3/4. Gta 5

Gość gość
Dla dzieci jakie macie??

Gość gość
jeżeli chodzi o telefon z androidem to polecam grę to ja polecam Abduction world attack :P wszystkie dzieci w rodzinie zawsze jęczą żebym dała im pograć

Gość bezrobotny wojtekk
Przy grand theft auto 5 każdy dzieciak będzie się dobrze bawic kto by nie chciał bezkarnie napierdalac ludzi strzelać zabijać torturować. Dla starszych zawsze pozostaje wątek fabularny.

Gość bezrobotny wojtekk
Matki są wyrodne same biorą k****a męża do ryja a dziecku żałują głupiej gry

Koniecznie Fast Anatomy, jeżeli chodzi o Androida :D Quiz po angielsku, gdzie trzeba klikać na dany narząd nazwany w tym języku. Niestety nie ma wersji PL.

Z gier online polecam: dogry.pl/pirate-storm . Fajna piracka gra. Grabienie, napadanie i te sprawy :) Idealna na zabicie czasu na przykład w pracy ;)

Gość gość
Witam ...z gier online polecam grę w której łapiemy ryby w serwisie propilkki2.pl

Gość natka i spółka
hm..... jeśli hodzi o mniejsze dzieci to najlepszy przyjaciel to pou ziemiak :-) a jak na nastolatki to simsy awataria minecraft pou wordcraft movestar planet coś w tym stylu

Gość EdytaMM
Ja również słyszałam o tej aplikacji BEFIT. To świetna sprawa, moje dziecko je uwielbia. W końcu zobaczył, że warzywa mogą być smaczne i jaki mają wpływ na cały jego organizm. Nauka poprzez zabawę to najlepszy sposób edukacji.

Gość maksior24
Polecam grę broken sword 5. jeśli ktoś grał w poprzednie części to wie, że jest to dobrze zrobiona gierka i wciąga na długie godziny, a jeśli nie wie to koniecznie musi się przekonać ;p Do pobrania z http://filefox.pl/ Już tak podaję na zapas :D

Gość gość
A po co za darmo wrzucać memy, nad którymi się tyle męczysz? Na biret.pl możesz zgarnąć nagrodę i jeszcze wykorzystać do tego masę znajomych na FB. Ja tam całkowicie przechodzę ze swoją twórczością.