Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebyćchuda

Hej dziewczyny Która z was schudła 10 kg w niecałe 3 miesiące

Polecane posty

Gość chcebyćchuda

jak widać po temacie post dotyczy odchudzania. :) Jest pełno wątków, ale w żadnym nie mogę znaleźć odpowiedzi na swoje pytania . Do grudnia zostało niecałe 3 miesiące, a ja muszę zgubić minimum 10 kg, 15 to bym była w siódmym niebie . Wiecie, święta, sylwester . Trzeba się zmieścić w jakąś ładną kieckę :) Moim problemem jest podjadanie między posiłkami, głownie są to słodycze. To mnie właśnie gubi. Przy wzroście 166cm ważę 68kg. Nie widać tak tego, bo mam mięśnie, które ważą sporo . Może to dlatego, że trenuje regularnie . Moja aktywność fizyczna tygodniowo wynosi ok. 7 godzin + raz w tygodniu basen . zmierzam do sedna. pytanie głównie do dziewczyn, które zgubiły ok. 10 kg w niecałe 3 miesiące? co jadłyście? jak zaspokoić głód między posiłkami? czym zastąpić słodycze?

Gość gość
15 to nie ale 10 jak najbardziej. Zalezy z jakiej wagi?

Gość gość
Schudłam w tym tempie bez całkowitego wyeliminowania słodyczy, po prostu je ograniczyłam, podobnie jak inne rzeczy. Z Twoją aktywnością chyba nie powinno być problemu, po prostu ogranicz ilość jedzenia, ale nie głódź się, abyś dalej miała siłę do treningu i jedz regularnie. Dla mnie najlepsza metoda na podjadanie między posiłkami to praca, ruch - jakiekolwiek zajęcie bez dostępu do jedzenia. Poza tym guma do żucia i mycie zębów. Podobno przy zbilansowanej diecie ten problem nie występuje, ale idealne odżywianie to nie moja bajka.

Gość chcebyćchuda
dzięki wielkie :) mogłybyście mi napisać przykładowy wasz jadłospis na cały dzień? :)

Gość gość
Hej, ja na dukanie od początku sierpnia do tej pory schudłam 12 kg, moja waga startowa była = 84kg, 170 cm

Gość gość
Ja schudłam jakieś 15 kg przez około dwa miesiące na zdrowym odżywianiu po prostu, miałam dużo ruchu, biegałam codziennie, czasem siłownia, czy basen

Gość chcebyćchuda
no za cholere schudnąć nie mogę przy normalnym jedzeniu tylko w mniejszych porcjach. Najgorsze jest to, że po posiłku leece od razu do szafki i biorę sobie "deser" . :/ :/

Gość britt3
Moje kuzynki były kiedyś na diecie dukanowej więc wiem , ze spokojnie można szybko schudnąć, sama wówczas pomieszkując u nich też schudłam, szkoda ze sama nie mam czasu na staranne szykowanie posiłków. Też bym bardzo chciała schudnąć do sylwestra i spedzić go jakoś mega fajnie , w sumie to w internecie jest wiele ciekawych stron, np na jednej polecają fitnes co myśle, że jest bardzo dobrym rowzwiązaniem i oczywiście póki jesien no to wcinanie sezonowych produktów warzywa i owoce, chyba moge wspomnieć o tym artykule , co do sylwestra przynajmniej , o czym warto pamiętac http://wymarzonysylwester.pl/5-spraw-o-ktore-warto-zadbac-przed-sylwestrem/ myśle ze nie zaszkodzi zerknąć na ich porady

Gość gość
ja schudłam dokładnie 10 kilo w 3 miesiące - moja siostra jest lepsza - schudła kilkanascie kilo też w podobnym okresie. Mój sposób był prosty, chociaż nie wierzyłam że zadziała. Słodyczy nie musiałam odstawiać bo same mi zbrzydły jako efekt uboczny po stosowaniu detoxu firmy vivetia (ten suplement jest w płynie i ma dłuższą nazwę ale na poczatek zainteresowała mnie ta pierwsza część nazwy czyli detox. Zadziałało - polecam

Gość Elka022
Ja schudłam 12 kg w 3,5 miesiąca. Też używałam suplement detox-spalanie-odchudznie vivetii, mogę powiedzieć że faktycznie działa. Schudłam 12 kg w 3,5 miesiąca i bez nadmiernej aktywności. Przy Twojej nie powinno być kłopotu. Piłam po 1,5 litra wody dziennie. Apetyt na słodycze faktycznie mija. Sprawdź sama :)

Gość gość
ja po 4 miesiącach już byłam odchudzona o 17 kg, trzeba przede wszystkim do diety włączyc ćwiczenia, na siłowni najlepiej, kadrio

Gość gość
Ja schudlam wiosną, 5 kg w ciągu 2 miesięcy. Do dziś się zmagam z wypadaniem włosów, cera też ucierpiała, na dodatek wszystkie portki mi z tyłka spadają. Więc się zastanówcie czy tego chcecie. Chudnąć trzeba z głową, ja schudłam przez stres akurat.

Gość gość
dieta wysokotłuszczowa, niskowęglowodanowa poczytaj o diecie Kwaśniewskiego, Lutza, LCHF ja też na ograniczeniu nic nie chudłam, jak miałam w diecie węgle złożone to waga elegancko stała, ponadto wiem, że trzustka mi wywala za dużo insuliny jestem na takiej diecie od tygodnia więc na swoim przykładzie nie mogę jeszcze się pochwalić, ale polecam poczytać, w necie jest tego dużo

Gość gość
Na stronie Chodakowskiej jest zdjecie dziewczyny która schudla 11kg w 4 tygodnie,wiec wszystko mozliwe;p

Gość gość
ja schudłam 18 kg w 3 tyg. Niestety nie była to żadna dieta - poprostu stres i nerwy. Było to rok temu do dziś odczuwam skutki (chociaż to nie była moja wola że chcę schudąć)

Gość Renata665
Mnie się tak udało zrzucić 10,5 kilograma w 3 miesiące. Stosowałam dietę od dietetyka i ćwiczenia w domu i na fitnessie. Do tego brałam kapsułki wspomagające odchudzanie (dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html ) , bo chciałam szybko pozbyć się tego tłuszczyku z bioder. Teraz jestem szczuplejsza i lżejsza.

Ja odchudzam się od 6pażdziernika i już schudłam 6kg nie używam cukru ani soli i co dziennie piję 3litry wody.Po prostu 5 posiłków dziennie i ćwiczenia.

Gość chcebyćchuda
Dziękuję Wam, bardzo mi pomogłyście :-)

Gość Olcia Dubicka
Mi udało się nawet więcej w 3 miesiące :) Mi pani której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki są sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa mój spokój