Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spełnić Jego fantazję

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam Od paru miesięcy spotykam się z mężczyzną i dogadujemy się bardzo dobrze pod każdym względem nie mamy tematów tabu Od jakiegoś czasu weszliśmy na temat trójkąta k k m jest to Jego fantazja którą chciałby zrealizować twierdzi że to tylko dla zabawy Myślę poważnie o tym ale boję się że to może być koniec Naszego związku ponieważ nie wiem czy potem sobie z tym poradzę Dla zasady zaproponowałam m m k ale powiedział że mnie nikt nie ruszy Nie wiem co robić w myślach się gubię Jest to wystawienie związku na próbę Proszę o Wasza opinię na ten temat Dziękuję

Gość gość
hmmm...ciężko mi nie daje mi to spokoju zastanawiam się czy warto to zrobić ponieważ zależy mi na związku ale należę do osób zazdrosnych Nie wiem jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji

Gość gość
Wybacz ale trochę egoista z twojego faceta . Kkm się zgadza ale mmk już nie ? I to po paru miesiącach bycia razem ? Coś nie halo u was . Ja nie byłabym w stanie podzielić się z inną kobietą moim facetem.

Gość gość
i właśnie też mam z tym problem Zawsze wychodziłam z założenia że facetowi przy mnie niczego nie zabraknie ale chciałabym aby był tylko mój Całe życie gardziłam zdradą...(najgorszy ból dla kobiety lub mężczyzny) On twierdzi że tylko do takiego momentu się posunie do jakiego ja pozwolę(wszystko w moich rękach)