Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boicie sie seksu z nowymi partnerami znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

HIV to jedno ale HPV tez jest zagrozeniem, a nie ma chyba sposobu, zeby przebadac faceta, czy to ma?

Gość gość
przecież ludzie w większości są głupi, zauważ np. jak w komunikacji miejskiej nie mają oporów, żeby łapami wydotykać siedzeń i rurek i tymi lapami zaraz jedzą kanapkę, zero higieny, to samo pieniądze, dotykają ich i nie myją rąk, myślisz, że dbają o higienę seksualną? dziewczyny nie mają oporów, żeby oralnie zaspokajać ledwo co poznanego faceta, ludzie to syfiarze w większości

Gość gość
Mi sie seksu odechciewa przez to, to jak rosyjska ruletka, skad mam wiedziec, ze facet mi czegos nie sprzeda, skoro dla nich HPV jest bezobjawowe, a ja moge miec raka. Ale wiem, ze malo ludzi zrozumie moje obawy.

Gość gość
ja tez bym sie bała ze sie czyms zaraze

Gość gość
A czy tym mozna zarazic sie przez pocalunki?

Gość gość
przez pocałunek możesz zarazic siie opryzczka grzybami i nnymi syfami

Gość gość
Boze i jak tu isc na randke z kimkolwiek, mysli o tych chorobach mnie dobijaja :/

Gość gość
a co za różnica na co umrzesz ?

ja bym się bała, ale ja jestem asem, więc mnie to średnio dotyczy. jak sobie pomyślę, że będąc dziewicą mam sto razy mniej powodów do przejmowania się niż gdybym miała używać narządów to mnie to dodatkowo zraża do poświęceń dla partnera. i jeszcze myśl, że jak wpadniemy to dziecko rozerwie mi krocze:O:( ogólnie kobieta seksualna ma przej****e, dlatego współczuję i przytulam. najbezpieczniej byłoby z prawiczkiem i po sterylizacji. :D

Gość gość
a tam to co mam podać adres email potencjalnemu partnerowi, na które dostarczy mi swoje wyniki badań? Nikt wam nie każe lizać ani bzykać się z pierwszą/ym lepszą/ym na 1, 2 czy 10 randce.

Gość gość
HPV może się przenosić przez seks oralny i powodować rak krtani. Znany aktor się do tego niedawno przyznał.

Gość gość
Ja sie boje. Niestety sama mam juz hpv :/ Tego dziadostwa w wiekszosci przypadkow nie da sie zdiagnozowac u mezczyzn (chyba ze jest to odmiana niskiego ryzyka i u danego mezczyzny wystapily brodawki plciowe (co tez nie musi sie zdarzyc)). Dlatego kazdy nowy partner nie-prawiczek jest realnym zagrozeniem.

Gość gość
Dlatego ja na zone wezmy tylko dziewice sam jestem prawiczkiem i dziwie sie ze ludzie sa tak rozwiąźli i jednoczesnie nie rozsadni, ale to chyba wynika z nikłej edukacji sexualnej i rozbuchanego trendu na sex wszedzie i z kazdym. Podziwiam kobiety kierujacy sie zdrowm rozsądkiem z

Gość gość
teraz dziewica i prawiczek to towar deficytowy, szanujcie sie ludzie i panujcie nad soba