Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia9699

Moja pochwa śmierdzi od 5 miesięcy

Polecane posty

Gość Kasia9699

Witam. Ostatnio coraz częściej trapi mnie mój uciążliwy smród z pochwy. Mam 17 lat, miesiączki nieregularne (leczone tabletkami hormonalnymi przez pewien czas, jednak po zaprzestaniu leczenia problem się wznowił) W maju tego roku odbyłam swój 'pierwszy raz' i coś mnie martwi...Od dłuższego czasu zauważyłam, że moja pochwa śmierdzi..i nie wiem właściwie czym. Krótko po stosunku podejrzewałam i głowiłam się, czy sperma bądź smród penisa partnera mogła pozostawić wewnątrz mnie ten jego specyficzny zapach, lecz uważam to za dziwne. Teraz coraz bardziej mnie to martwi, gdyż mamy już październik, a problem wciąż nie zniknął. Wcześniej oczytałam się też, że taki smród może oznaczać grzybice, choroby narządów płciowych, choroby weneryczne a nawet raka.. Czy to możliwe, że zapach spermy mojego (krótkotrwałego) partnera 'osadził się' czy też może to być alarm o poważnej chorobie, aby jak najszybciej odwiedzić ginekologa?

Gość gość
>> 17 lat >> pierwszy seks >> seks bez gumki walnij się w czajnik dziewczyno XD

Gość gość
Zacznij regularnie stosować probiotyk, invag jest skuteczny, ponieważ w składzie ma polskie szczepy bakterii mlekowych, mi przy infekcjach i upławach pomaga. Zmieniony zapach może świadczyć właśnie o infekcji lub niedoborze bakterii mlekowych w pochwie. Jeżeli problem nie zniknie wybierz się koniecznie do ginekologa.