Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stotysiecyjednakowychmiast

jak sobie poradzić proszę o wsparcie kobiety

Polecane posty

Gość stotysiecyjednakowychmiast

mam 23 lata,poltora roku temu poznalam faceta,zakochalam sie bardzo mocno,byl dla mnie oderwaniem od codziennosci ktora mnie przytlaczala ...Ok 10 mies.wczesniej ,zanim poznalam W . mialam faceta przez okres 5 lat,niestety zostawil mnie ,ogolnie przezylam pieklo,ale w koncu sie podnioslam i spotkalam jego...byl wszystkim...wyjezdzal czesto do pracy zagranice,prowadzil tam wlasna dzialalnosc ,czekalam ciagle wiernie na jego powroty,nie bylo go czasem 2 miesiace..mial mnie zabrac do siebie,ale ciagle wynikaly jakies komplikacje,mimo to czekalam,gdy bylismy razem spedzalismy cudownie czas,zapewnial mnie ciagle o milosci..niestety musialam wyjechac do mamy na drugi koniec polski,poniewaz zachorowala ,a miala w tym momencie tylko mnie,on zostal,przez miesiac byl sam,spotykal sie z inna ,nie dzwonil,nie interesowal sie,jakby zapomnial o naszych planach,o tym co mowil,nie chcial wiedziec jak sobie radze,a bylo naprawde ciezko...w koncu stan zdrowia mamy poprawil sie,wrocilam,ale on nie szukal kontaktu...od znajomych dowiedzialam sie ze spotyka sie z eks.czuje ze zyje w jakims odretwieniu,nie umiem funkcjonowac,mam mysli samobojcze,przeciez mowil mi o wspolnym domu,ze kocha...nie wiem jak wziac sie w garsc..to tak w skrocie..

Gość kkkkmala
Cześć.Bardzo współczuję,ale chyba nie ma niezawodnego sposobu,żeby ot tak o kimś zapomnieć,przestać kochać.Musisz sama jakoś sobie z tym poradzić.Banał wiem,ale czas jednak leczy rany.Musisz uwierzyć w to,że nie zasługuje na Ciebie.A zobaczysz,że poznasz jeszcze super faceta a z tego będziesz się śmiać.Mam nadzieję,że sobie szybko z tym poradzisz pozdrawiam i życzę szczęścia:)

Gość gość
kochana mnie tydzien temu zostawił facet, nagle po tylu wyznaniach stwierdzil, ze mnie nie kocha, tez podejrzewam, ze kocha dalej eks mimo, ze tak mnie zapewniał, tragedia, tez rozpaczam, mialam tylkoj ego, nie bylam jakos do niego uwiazana itd..to są swinie jednak :( nie łam się, 🌼

Gość gość
dodam, ze mi tez mowil jeszcze kilka tyg temu o wspolnym zamieszkaniu, dzieciach a w dniu '' zerwania'' stwierdził '' nie widze Cie w roli zony i matki '' to bylo dopiero cios

Gość gość
Ja uważam że to Twoja wina, snujesz plany i go naciskasz.