Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinus18

mój chłopak źle mnie traktuje

Polecane posty

Hej mam 17 lat a mój chłopak 23 jesteśmy razem rok i 6 miesiecy... W skrocie mówiąc często jest tak że mówi mi że przyjdzie do mnie wieczorem bo jeszcze jest w pracy a co się okazuje idzie z kolegami na dyskotekę tyle że ja i tak wszystko wiem bo zawsze trafia na moją znajoma i ona pisze że jest na dysce... Pozatym dziś np rzucił się do mnie o nic powiedział że byłam i jestem suka, d****a k*********m wtedy się wkurzylam i rzuciłam maslem z nerwów w podloge a on wziął mnie zlapal przyciagnal do sciany aż się uderzylam q najgorsze to że tak go kocham że nie potrafię z nim zerwać a jak mówię że to koniec to mowi proszę bardzo i wychodzi i ja wtedy proszę żeby nie wychodzil

Gość gość
zasługujesz na kogoś lepszego. Jesteś taka młodziutka, poznasz w swoim życiu wielu fajnych facetów. Ten akurat jest ten mniej fajny. Nie trać swoich najlepszych lat w szkole średniej na takiego d.u.p.k.a

w jaki sposob mozna Ci pomoc ? Chcesz porozmawiac tylko, czy chcesz wyjasnienia tej sytuacji na czynniki pierwsze ?

Gość gość
Najbardziej szkoda tego masła. :-(

Hehe z masła tok ja teraz się śmieje... Napisałam na forum bo nie mam z kim porozmawiać chociaż każdej koleżance której opowiadała to każda mówiła że to dlupek ale ja nie potrafię z nim zerwać porostu nie potrafię i nie potrafię zrozumieć tego jak on może mówić do mnie suko itd... Cały czas mam nadzieję że się zmieni ale to nierealne

Gość gość
dziewczyno jesteś młoda, całe życie przed Tobą i chcesz je sobie zmarnować na własne życzenie z jakimś idiotą???? uważasz, że to się zmieni???? nie zmieni się uwierz mi, znam wiele takich par, gdzie dziewczyna myślała że facet się zmieni ale niestety tak nie było i dochodziło do różnych sytuacji wyzwiska rękoczyny. Z biegiem czasu będzie tylko gorzej... Opamiętaj się i zostaw tego debila nim będzie za późno.

umiesz zerwac, tylko wmawiasz sobie, ze nie umiesz, nie potrafisz , ze nie odnajdzesz sie bez niego. Jest to bledne myslenie .Wazne, ze zdajesz sobie sprawe, ze jest to toksyczny facet , klamczuch , damski bokser i znaczysz dla niego tyle , co lupiez na marynarce.Trzeba go(lupiez) po prostu strzepnac i zapomniec o nim. Tak Ty zrob z nim -chlopakiem .

Gość gość
Kobiety dziś takich facetów widzą jako tych "prawdziwych mężczyzn" "męskich" itp. a jak chłopak/facet taki nie jest to jest nazywany ciotą, ciepłą kluchą itd. reasumując takich sobie wybieracie a później się żalicie a i tak najczęściej ich nie zostawicie.