Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonika111

Jestem otyła i wstydzę się uprawiać sex

Polecane posty

Witam Od niedawna spotykam się ze starszym o 9 lat mężczyzną. Kocham go, i ostatnio weszliśmy na tematy sexu -rozmawiamy o naszych pragnieniach, fantazjach itd. Problem jest jednak taki, że ja jestem otyła:( On uwielbia pozycję "na jeźdźca" - nie powiem, mnie też to nawet kręci, ale wtedy wszystko byłoby tak widoczne ;/ Albo sex oralny z tym też miałabym problem. Ogólnie przed rozebraniem się przy nim. Wstydzę się tego jak wyglądam:( Dodam że jestem dziewicą. Jak się przełamać? Chciałabym schudnąć ale to nie takie proste. Może któraś z pań ma jakiś pomysł na dietę? Coś sprawdzonego... będę wdzięczna za pomoc bo już nie wiem co robić a naprawdę mi na nim zależy:(

Gość patrysia1213
Jak kocha i tak uważa Cie za piekną :) Mówie poważnie, Nie wstydź sie.

Gość gość
A po co Ci dieta skoro tutaj zasadniczym problemem nie jest Twoja waga, tylko psychika? Jeśli facet jest z Tobą od jakiegoś czasu i do tej pory nie było seksu, to raczej jest z Tobą dlatego że mu się podobasz... a w tej sytuacji nie musisz się wstydzić, poza tym najwyżej powstydzisz się chwilę a później emocje i podniecenie zrobią swoje... pokonaj wstyd.

Gość gość
To schudnij. Jedz połowę tego co tam żresz normalnie. Podziała.

Gość gogość
ty się chcesz roochać czy odchudzać?

Gość lekarz1111
Zapraszam do mnie, poradzimy coś i na otyłość i na sex :) piotr.lekarz@onet.pl

Gość gość
Napisz sobie w google "Chodakowska" i bierz się do pracy, powodzenia i sukcesów życze