Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie po znać b ogatego faceta

Polecane posty

Gość gość

założyłam konto na jednym portalu i już mi ręce opadają. faceci myślą, że 100-200zł i spotkania w aucie to sponsoring. na zdjęciach same buraki w koszulkach z bazaru i na tle osiedlowego trzepaka. naprawdę myślą że któraś na nich poleci? jestem zadbana, elegancka, inteligentna i myślę, że ładna więc tępe karki w zdezelowanej beemce to nie mój poziom. szukam jednego faceta do spotkań ale widzę, że nie da się poznać nikogo na poziomie. przecież w lublinie nie ma takiej biedy; skądś się musialy wziąc na ulicach luksusowe auta na lubelskich blachach.

Gość gość
Ej lublinianie nowa k*****a w mieście !!!!!!!!

Gość znafca temate
Znasz dobrze angielski i francuski? Masz nienaganną urodę i dobre maniery? Stać cię na początkową inwestycję ok 20-30 tys euro? Jedź do Monaco na miesiąc - z całą pewnością wyjmiesz tam jakiegoś milionera.

Gość gość
wiedzialam ze polecą na mnie gromy :D pewnie myślicie że fajna kobieta ma się spotykać za darmo bo wy tak chcecie? mam już kilka związków za sobą i wiem na czym polegają. teraz w grę wchodzi więc tylko uczciwy sponsoring, żadnych kłamstw za seks! znafca temate angielski znam, francuskiego ani trochę. ale dlaczego miałabym aż tyle inwestować i w co??

Gość gość
Tirówka zawsze tirówką zostanie . Zainwestuj w cycki jak nie wiesz w co .

Gość znafca temate
żeby tam zamieszkać na miesiąc, pokręcić się po okolicy, zagrać w kasynie, wkręcić się na przyjęcia... itp

Gość znafca temate
pobyć po prostu w "towarzystwie" - resztę zrobi twoja uroda, wdzięk i inteligencja

Gość znafca temate
jeśli nie masz jeszcze 16 lat to może nawet Roman P. się tobą zainteresuje, droga do kariery filmowej stanie przed tobą otworem

Gość gość
To laska ma małe szanse zwłaszcza przez wdzięk i inteligencję .

Gość gość
jest tu taki jeden bogacz pijak22lata pracuje w szwajcarii i zarabia kupe kasy odezwij sie do niego.

Gość kirkoror
A ILE BIERZESZ ZA LODA Z POŁYKIEM?

Nie mieszaj dziewczynie w głowie z Monako:-D Jeszcze niechcący Fibaka wyrwie;)Niech pojedzie na bazary do Zamościa i tam potrenuje :-D

Gość gość
Ona chyba już tam z********a .

Gość gość
No nie k***a sie obraziła !

Gość gość
Lublinianeczko ;) inteligentny facet z kasą nie potrzebuje sponsoringu :D ma żonę dwie kochanki i moc przyjaciółek gotowych umilić czas :P oczywiście o ile taki się znajdzie, czyli stara beemka i karczek w koszuli z manhatanu na którym do niedawna nabywał dresy Tobie zostali :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie, zacznij od treningu na tyłach beemek, a później pnij, tfu wróć... wypinaj się po szczeblach kariery wyżej.

Gość gość
zacznij trenować z owczarkiem alzackim - to dobra szkoła seksu

Gość przecież Fibak
już testuje !!!!!!!!!! :D

Gość gość
przede wszystkim kobieta myśląca nie szukałaby bogatego sponsora na kafeterii....zwykła ściema z nudów.

Gość gość
W Warszawie na "pigalaku" chodzą tacy co wino za numerek dają, musisz więc tam wpaść. A ta w ogóle to do książek albo do roboty się weź i tyle

Gość gość
w sumie to dobre rady:) jak jest taka głupia ze tu szuka porad w takim temacie to rzeczywiście musi zacząć od tirów a.potem sie piąć:)