Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzi podnieca Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Przecież tam NIC nie ma... to jest wieś na wschodzie Europy, totalne pustkowie, dno i dwa metry mułu. Nie wiem, dlaczego wszyscy jarają się tą Warszawą. Mnie bliżej do Berlina czy Kopenhagi, byłem w tym pierwszym mieście, jest 100x lepsze od tego zadupia na ścianie wschodniej. Nawet mnie już tam więcej do Warszawy nie ciągnie i chyba nigdy już tam nie pojadę. co za wieś...

Gość gość
Mi wawa kojarzy się z brudem, szarością i pustymi wierzącymi w swoje nadczłowieczeństwo ludzikami.

Gość gość
Stoyca kuźwa. Jak ja tego miasta nienawidze. 99% buraka ćwikłowego. Kielce radom wawa białystok 4 najgorsze miasta w pl. Nawet krakowiacy z swoim pitoleniem są ok. Zapytasz na ulicy pomogą itd. Zapytaj warszawiaka o drogę. na 99% poda ci złą ze niby zna warszawe. W białym stoku każdy chce się przenieść do wawy tak jak z radomia. I mają tą samą manię wyższości. Najlepiej w pl to jest poznań, wrocław, śląsk, trójmiasto. Reszta dno, wodorosty i kawał uja

Gość gość
jak żałosna stolica takie żałosne kluby

Gość gość
Mieszkam w Warszawie od urodzenia i powiem ze macie racje.Same słoiki,buraki,pd za nie wiadomo czym,smród kiła i mogiła :O Kupa patologi i pijaków.

Gość gość
Czarną eLkę też, ale bardziej mi chodziło o zniewieściały real.

gość Mieszkam w Warszawie od urodzenia i powiem ze macie racje.Same słoiki,buraki,pd za nie wiadomo czym,smród kiła i mogiła pechowiec.gif Kupa patologi i pijaków. Ja z kolei mieszkam od urodzenia w Łodzi i to samo mogę powiedzieć o moim mieście :O

Gość gość
Nic mi się nie pomyliło. Z pełną świadomością piszę o różowym realu, niegdyś złotym.

Gość gość
Bo to fajne miasteczko jest, w Indianie w hrabstwie Kosciuszko. Taka miła atmosfera tam jest.

Gość gość
Dobra, dobra ciśnienie aż kipi z Ciebie. Strzel se paluszkiem to się uspokoisz i dostrzeżesz prawdziwe kobiece barwy realu.

gość Dobra, dobra ciśnienie aż kipi z Ciebie. Strzel se paluszkiem to się uspokoisz i dostrzeżesz prawdziwe kobiece barwy realu. Nic ze mnie nie kipi erotomanie. Umiem dostrzec, co dzieje się w Realu, ale to nie znaczy, że pozwolę na obrażanie klubu. Poza tym temat jest o Warszawie, nie o piłce. Skomentowałam tylko, że niektóre kraje mają lepsze stolice niż Polska i nie liczyłam na spinę z hejterami.

Gość gość
Sama zaczełaś spine hejterko po moim komentarzu.

Gość gość
Mnie bardziej dziwia fascynacje skandynawia. Zimny kraj, zimmych ludzi. Kraje PIIGS to tez obecnie porazka. Polska obecnie ma sie na tym tle dobrze i co najwazniejsze coraz lepiej. A na czele oczywiscie jest warszawa.