Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chora a jutro pierwszy dzień w nowej pracy

Polecane posty

Gość gość

iść, czy nie? mam lekką gorączkę, boli mnie głowa, gardło i jestem słaba lepiej iść, czy nie, skoro i tak marnie mi będzie szła robota z infekcją?

Gość gość
właśnie się zastanawiam, co zrobi gorze wrażenie na szefie - nieobecność czy choroba

Gość gość
nieobecnosc na pewno :O masz okres probny? kiepsko to rokuje na stały etat. jezeli bedziesz sie koszmarnie czula szef moze cie zwolnic, ale jak sie nie pokazesz to juz sobie wyrobisz opinie i u szefa i u wspolpracownikow.

Gość gość
i tak źle i tak niedobrze :( to nie okres próbny na szczęście, mam umowę o pracę i nie zanosi się na zwolnienie, ale też nie chcę robić złego wrażenia, bo mam chrapkę na awans w jak najkrótszym czasie

Gość gość
zadzwonić mogę jutro rano, tylko co to zmieni? nie pojawię się, a miałam nadgonić robotę, którą mój zwolniony poprzednik kompletnie zawalił

Gość gość
polknij 2 aspiryny, wypij goraca herbate i do lozka wygrzac sie. jutro bedziesz czuc sie po tym lepiej

Gość gość
połknęłam, do tego miód, kanapki z czosnkiem, sok z 5 cytryn i leżę w łóżku chyba jednak pójdę, chociaż wyglądam trochę jak zombie i pocę się na twarzy, zrobię świetne wrażenie pierwszego dnia, nie ma co...

Gość gość
serio rozważasz zwolnienie zanim jeszcze zaczęłaś pracę? nie oceniam Ciebie, ale ja poszłabym nawet na siłę. Najwyżej po pracy do lekarza, jakieś leki. Jesteś dorosła, jeżeli to infekcja to można sobie jakoś poradzić, wzmocnić - gripex, vervex, domowe sposoby... Co innego pracując dłużej - wtedy zwolnienie jeżeli uzasadnione nie jest źle widziane, ale tak zaczynać? Chyba, że masz tą pracę z polecenia i jest Ci wszystko jedno jak Cię ocenią. W "normalnej" sytuacji myślę, że to zwolnienie teraz może Cię skreślić na starcie.

tez bym poszla chocby i na sile, jesli byloby naprawde zle to dopiero zwolnilabym sie u szefa tez zalezy jaka robota, jesli fizyczna na srodku Grenlandii to wiadomo..

bez przesady, jakies wypruwanie flakow w lazience i brak mozliwosci zeby ja opuscic choc na 10 min to nie lekka goraczka