Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki jest tego sens

Brak sensu wiązania się z kobietą która uprawiała seks bez związku

Polecane posty

Gość Jaki jest tego sens

Dlaczego facet miałby się wiązać z kobietą, która uprawiała seks bez związku (np. przygodny), skoro może mieć fajną kobietę która poza związkiem nigdy nie współżyła?

Gość gość
to wiadomo,że taka łatwa (w języku feministek i darmowych prostytutek = WYZWOLONA) nigdy się nie przyzna facetowi do swojej przeszłości.

Gość Jaki jest tego sens
I to jest właśnie chore

Gość gość
a po ci z k***ą się zadawać

Gość gość
ja sie Was pytam - jak sie dowiecie o ich przeszłości? mam 2 koleżanki, ładne, wyglądające porządnie, prowadzące nudne tryby życia, nie jakieś piękne laseczki, ubrane jak wampy, nie...zwykłe, pospolite dziewczyny a obie zaliczyły jednorazowe przygody... jedna miała 3 partnerów seksualnych w ciągu jednego tylko roku,a jest miła, ułożona, grzeczna, idealna na żonę, śliczna... nie ma na czole liczby partnerów napisanej

Gość Jaki jest tego sens
Dlatego lepiej pytać o przeszłość. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która miała przygody.

Gość gość
A ty ich nie miałeś? święty jesteś?

Gość gość
nie przesadzajmy.... każdy chce w życiu wszystkiego spróbować..jak się trzy trafiły dziewczynie to jeszcze nie skandal jest...Ty jesteś prawiczek??czy chodziłeś po kilka tygodni,grzmociłeś i zostawiałeś??No i co,ze nie mając chłopaka wiedziała jak smakuje seks,a może była ciekawa,chciała juz mieć to za sobą??Co innego taka laska,co zalicza na każdej dyskotece chłopaka,od takiej uciekaj...........

Gość Jaki jest tego sens
Jestem prawiczkiem.

Gość gość
taa najlepiej taka co bez seksu zyc moze nawet 2 lata a potem placz bo zona chce tylko 1 na miesiac.seks jest dla ludzi.ja natomist nienawidze hipokrytow nazywajácych czegos zwiazkiem,zeby sie bzykac.ile wy macie lat??

Gość gość
a ja nie rozumiem czemu autor ocenia wszystkich przez pryzmat siebie? Jesteś prawiczkiem, bądź sobie i następne 10 lat, ale czemu zabraniasz komuś seksu skoro ma na to ochotę. Każdy sam decyduje za siebie i nic ci do tego. Nie rozumiem takiej pogardy dla innych.

Gość Jaki jest tego sens
Ja nikomu nic nie bronię, szukam odpowiedniej kobiety dla siebie

Gość gość
jest wiele rzeczy bezsensownych na świecie...no to masz jedną z nich...a czy wszystko musi mieć sens??jaki jest sens,tego,ze żyjemy,że jemy,kochamy się i umieramy???Żyj chłopie i zakochaj się i najważniejsze aby Cię kochała doceniała i nie zdradziła.............

Gość Jaki jest tego sens
Związek to nie tylko jakieś motyle w brzuchu, ale też przemyślana decyzja.

Gość gość
tak i nie, bo co postanowisz sobie, że się zakochasz albo nie? to jest irracjonalne. Ktoś się podoba i to się samo dzieje...

Gość gość
No jeśli przemyślana,to rozumiem,....nie wiem ile masz lat ale znajdz taka co ma 17 lat,przemyśl czy to ta wypytaj czy już aby przypadkiem z kims nie spała i zarezerwuj ją sobie :)....to nie te czasy,ale moze spotkasz taką odpowiadajacą Ci dziewicę...a masturbować się może myśląc o facetach zanim Cię pozna?Czy Ty też się nie onanizujesz?

Gość Jaki jest tego sens
Ja umiem wpływać na swoją wolę, to że jakaś dziewczyna mi się podoba to nie znaczy, że ją podrywam.

Gość Jaki jest tego sens
Jasne, że się masturbuję. Jako prawiczek dziwnie bym się czuł przy zbyt doświadczonej.

Gość gość
a więc ta dziewczyna moze się zaspokajać seksualnie uzywając wibratora np myśląc o innych zanim bedzie z Tobą?Może być w zwiazku z facetem z którym jest tylko dla seksu i dlatego,ze tak wypada w jej wieku,to nie będzie Ci przeszkadzało??

Gość Jaki jest tego sens
Związek tylko dla seksu to nie jest prawdziwy związek. A w masturbacji nie ma nic złego.

Gość gość
a długo już tym prawiczkiem jesteś, bo fakt ktoś może sobie tak postanowić i ok. Tylko, że na niektórych facetów to źle wpływa, bo mają dziewczyny za d****i później, boją się być z dziewczyna, która kochała się z kimś wcześniej i najgorsze, nie mają żadnej satysfakcji z seksu, bo zbyt długo się masturbowali i seks z partnerką nie daje im przyjemności.

Gość gość
Jestem kobieta i dla mnie przebieg ma znaczenie - nie chce miec roooochacza,a i wiem,ze porzadny facet zasluguje na porzadna dziewczyne i takiego wlasnie znalazlam. Mialam wiele okazji,ale powstrzymywalam sie i czuje,ze zasluguje na niego. Chociaz woalabym byc dziewica.

Gość gość
I ja to pisze właśnie jako kobieta, bo tego obawiałabym się ze strony takiego faceta.

Gość Jaki jest tego sens
Mam już ponad 25 lat

Gość gość
I absolutnie nie mam nic do ciebie że jesteś prawiczkiem. To jest prywatna sprawa każdego. Tylko nurtuje mnie to po prostu. I skąd pewność, że nigdy nie zakochasz się w dziewczynie, która swoje pierwsze doświadczenia seksualne ma już za sobą? Naprawdę chcesz czekać tylko na taką co będzie dziewicą czy jak?

Gość gość
to trochę lat już masz, nie boisz się wiec, że potem nie będziesz miał żadnej satysfakcji z seksu z kobietą przez ciągłą masturbacje?

Gość gość
Nie autor chyba toleruje seks który był w wyniku związku opartego na miłości,taka dziewczyna moze byc,tylko skoro bedzie wolna,to cos się stało,co sprawiło,ze jest wolna,mógł je sie znudzic partner. Autorze a jak poznasz taką i Cię zostawi i juz nie bedziesz prawiczkiem dla tej nastepnej jedynej??Co wtedy???

Gość Jaki jest tego sens
Wiesz, zależy jakie to by były doświadczenia seksualne - bo ja dziewicy nie szukam.