Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludwiczka00

NIE ROZUMIEM DLACZEGO SIĘ NAŚMIEWACIE GDY KTOŚ KUPUJE UBRANIA W MARKECIE

Polecane posty

Gość ludwiczka00

Nie rozumiem tego to są fajne, niedrogie, ładne i dobre jakościowo ubranka. A taki H&M w czym lepszy? Przecież to zwykła sieciówka.

Gość gość
wizulanie niektore sa ladne, ale jakosc dziadowska

Gość ludwiczka00
No ale gdzie ta jakość jest dziadowska? Nie każdego stać na kurtkę niemowlęcą za 300 zł.

Gość gość
nie musisz zaraz za 300zł kupywac, ja kupilam za 120zł w sklepie z odzieża dziecięcą

Gość gość
każdy niech kupuje gdzie chce i na co go stać, nie ma się z czego śmiać. Nigdy tego nie robiłam

Gość gość
A na cholerę przejmować się durnymi babsztylami, co tylko patrzą, co inni kupują albo gdzie jeżdżą na wakacje?

Gość ludwiczka00
Uważasz, że 120 zł to mało za kurtkę na jeden sezon?

Gość gość
a ja uwazam,ze te, co najwiecej sie nasmiewaja wlasnie same tam kupują, mi by do glowy nie przyszło smiac sie z kogos, kto kupuje ubrania w Lidlu, Tesco czy innych tego typu, co w tym w ogole śmiesznego??? sama akurat tam nie kupuje,bo mam starsze dzieci, ktore juz same wybieraja sobie ubrania

Gość gość
wiesz... ja nie narzekam na brak kasy:) dla mnie taka cena jest ok.zaś 300zł to juz byłaby przesada:) bo za roznice kupie jeszcze buty:) a moze i na czapke z szalikiem starczy:)

Gość ellafitz
najwięcej pyszczą paszczaki szperające w lumpeksach. Ale wypisują co to one nie maja, czego nie kupuja. Znam taką. Zarabia 1240 zł ale sra wyżej niż ...pę ma. Nie ma co przejmować się tekstami takich debilek. Bo to babska z kompleksami.

Gość gość
Tesco ma ubranka ładne, zwłaszcza dla najmłodszych, dobrej jakości- nie widzę różnicy pomiędzy tym a H&M, ale i cenowo podobne...

Gość gość
Kupiłam raz body w Lidlu i było beznadziejne :(. Ale za to ubrania z F&F lubię. A to gdzie kto kupuje ubrania to jego sprawa. Na kafe się idiotki dowartościowują i naśmiewają z każdego.

Gość gość
nie nasmiewam sie z kupujacych w lidlu czy tam w innym markecie , nasmiewam się z tego,że ktoś pisze kupywac :P

Gość gość
taaa juz ty taka pewnie polonistka:D zapamietała sobie jeden wyraz, bo pewnie ja tu na kafe nie raz zjechali i teraz na kazdym temacie sie czepia:D

Gość gość
A co to znaczy kupywać? Istnieje takie słowo?

Gość gość
"kupywac"...hahahahaha, ale wiesniara, hahahhaha :D:D:D:D Babsko bez zadnego wyksztalcenia, nic nie warta kura domowa, ludzki smiec po prostu :P

Gość gość
Nasmiewaja sie tylko takie osoby,ktore tak naprawde niczym soba nie reprezentuja tzw.dna spoleczne :) Bo inaczej takich nazwac nie mozna.

Gość gość
najwięcej pyszczą paszczaki szperające w lumpeksach +++++ zgadzam się

Gość gość
To prawda mam sasiadke taka wiecie bulke przez bibulke a c***a cala reka....Jezdzi dosyc wypasiona fura nie wnikam skad ma,nosa zadziera na calym osiedlu a jak jest dostawa w lumpkach to pierwsza w kolejce stoi i to wie gdzie i kiedy te dostawy sa taka obeznana,a mowie Wam wyzej sra niz d**e ma,ani dzien dobry ani nic,paniusia za dyche takie scierwa wlasnie sa najgorsze.

Gość gość
Najwięcej pyszczą.... A w sumie, kogo to obchodzi? To znaczy, kto ma czas i energię na przejmowanie się, kto gdzie kupuje? Mnie się zawsze wydawało, że mam prawo sama dysponować swoimi pieniędzmi i kupuję w sumie wszędzie, gdzie znajdę coś wartego zakupu, w marketach i lumpeksach też - nikomu nic do tego. To nie osoby, które "kupują tam i tam" najwięcej się rzucają, tylko te, które nie mają innych zainteresowań....

Gość gość
ja się nigdy nie naśmiewam. kupuję ubranka w najróżniejszych miejscach, i w biedronce jak coś fajnego się trafi (ostatnio cieplutkie bluzy misiakowate były to kupiłam, kiedyś body), i w pepco, i w sieciówkach, za różne ceny, maluch i tak szybko wyrasta, jak uważam, że powinien mieć porządny kombinezon czy buty to wydam te 150-200zł, ale jak widzę fajną bluzeczkę za 15zł to nie musi być niewiadomo jakiej jakości, zwłaszcza, że dziecku praktycznie 2 dziennie zużywam a po 2 miesiącach będzie za mała :)

Gość gość
Wiecie co? Mi do glowy by w zyciu nie przyszlo,by zwracac uwage na takie przyziemne rzeczy jakimi sa patrzenie gdzie kto zakupy robi,a nasmiewac sie z kogos kto kupuje w marketach to juz w ogole w glowie mi sie nie miesci jak tak mozna,takie zachowanie swiadczy tylko o niskim poziomie osoby nasmiewajacej sie.

Gość gość
ja tez nie bardzo rozumiem jakie znaczenie dla kogos ma czy sasiadka z bloku czy kolezanka z pracy robi zakupy w sieciowce ,hipermarkecie czy w pradzie. chyba ,ze to jest jakis rodzaj chorobska "zazdrosnosc_zawistnosc " jak dowiecie sie ,ze ktos robi zakupy w carfurze albo w osiedlowym lumpeksie nastepuje cudowne uzdrowienie :) bo wy to ciuszki tylko w lepszych siecioweczkach.

Gość gość
mnie nie obchodzi gdzie kto kupuje, bratowa ma full kasy a kupuje i w Pepco i w Biedronce, ja roznie, zwykle robie przypadkowe zakupy jak cos mi sie spodoba i na zapas