Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

Gość gość
już Ci streszczam baby są: mądre głupie trochę głupie bardzo głupie :D

Gość gość
Gdyby wszyscy byli mądrzy, to świat by od tego zgłupiał

Gość gość
sprawa tyczy się i kobiet i mężczyzn.

Baby są głupie, bo temat nie umarł. Jak by napisać że faceci są głupie, to żaden facet nie podjął by takiego tematu, a baby podejmują.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gdyby tu pisaly tylko kobiety to ja bym juz dawno przestala tu zagladac.

Jak jakaś baba czuje się mądra, to temat ją nie interesuje. Bo ona ma poczucie swojej wartości i wie że pewnie jakieś baby są głupie ale ona nie. Skoro to tak drażni baby, znaczy że mają niskie poczucie swojej inteligencji w porównaniu z facetami. Ja tam czuję się mądrzejszy od bab i dlatego śmieszy mnie jak baba mówi że faceci to pijacy, słabi psychicznie i damscy bokserzy. Bo na pewno tacy faceci są , ale całe szczęście że nie ja. Natomiast widać że wy na siłę chcecie udowodnić że jesteście mądrzejsze od facetów, gdybyście miały taką świadomość i były o tym przekonane, to tak byście nie skakali jak podczas seksu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
BSA - ode mnie na pewno nie jestes madrzejszy

a czy ty właśnie nie piszesz o tym, że jesteś mądrzejszy jednocześnie twierdząc, że nie trzeba pisać, że jest się mądrym jeżeli samemu się to wie? :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chyba sie jednak mylisz. Ale sama powiedz- bylabys tu gdyby tu rzeczywiscie byly tylko baby ?

A teraz dowody na to że baby są głupie. Otóż widać to po sprzedaży pigułek antykoncepcyjnych, każdy wie że to lek hormonalny, powoduje otyłość u kobiet, zmniejsza ich libido, wzrasta zagrożenie nowotworem, także mogą mieć problemy z płodnością w przyszłości. Wiadomości te są znane, a jednak kobiety dla swojego misia będą takie tabletki stosować, a potem płakać że są grube, nie mają ochoty na seks i boją się raka macicy. A jakoś ilość sprzedanych tabletek nie maleje, wiec jak uznać was za rosądne i inteligentne . Zauważyłem też że kobiety są podatne na to co mówi facet, przykładowo w sprawach polityki, czesto nie mają swojego zdania, ale powtarzają to co mówi ich facet. Często też zaczynają słuchać muzyki takiej której słucha ich facet, zainteresowania też czesto przejmują po facecie. W tym wszystkim pomijam kobiety arabów, turków i murzynów, bo tam głupota jest chyba oczywista nawet dla samych kobiet.

Zuzanna Amelia ææ-Jak jesteś prawdziwa zuzia, to z wykształcenia jesteś mądrzejsza, ale z pogladów już nie, bo lewicujesz i to bardzo.

Gość gość
....."to tak byście nie skakali jak podczas seksu....", chyba się nas boisz skoro piszesz w rodzaju męskim o kobietach. Ja nie przekonywałam na siłe, że kobiety są mądrzejsze ale inne. Mężczyzny mózg różni się do kobiecego, chcesz poznać te różnice to włącz sobie na youtube filmik "czym różni się mózg kobiety od mężczyzny", może zrozumiesz, że głupotą jest to by udowadniać kto jest głupszy a kto mądrzejszy bo problem jest zupełnie gdzie indziej.

Moorland-Bo jesteś młoda, pogadamy za 10 lat. Uwierz mi, że moje koleżanki 10 lat temu były mega laskami z super figurą, teraz mają ponad 30 i są mega grube, wszystko z tych tabletek, zresztą same powiedziały że to z tego, bo jedzą mało, ruszają się a praktycznie po skończeniu 30 lat w ciągu dwóch lat przytyły 20-30 kg, lekarz nawet im zalecił aby odstawić pigułki antykoncepcyjne, więć się nie zdziw jak po 30 zaczniesz masowo tyć.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Znawca obrzydliwosci kpbiet to brzydka kobieta po menopauzie (...)" to że jestem przystojny i nawet dość bogaty nigdy by wam do głowy nie przyszło bo to dla was niepojęte że taki facet nie chce nikogo, bo same bierzecie kogokolwiek byle był :o

Jest kilku fajnych, niejęczących facetów...ale większość jednak przychodzi obrażać kobiety i wylewać jad.

bsa - od tabletek się nie tyje, od tabletek organizm może najwyżej wodę magazynować albo zmieni się apetyt - ale tyje się od jedzenia więcej, nie od samych tabletek. Nie jestem aż taka młoda, żeby nie wiem jak sprawny mieć metabolizm. Twoje koleżanki znalazły sobie wymówkę i tyle.

Gość Zuzanna Amelia ææ
A teraz dowody na to że chlopy są głupie. Otóż widać to po sprzedaży pigułek i zastrzykow sterydowych , anaboli , testosteronu i innego badziewia. O Viagrze juz nawet nie wspomne. Każdy wie że to lek hormonalny, powoduje otyłość u chlopow, zmniejsza ich libido, wzrasta zagrożenie nowotworem, także mogą mieć problemy z potencja w przyszłości. O wykanczaniu wlasnej watroby i nerek nie ma nawet co mowic. Wiadomości te są znane, a jednak chlopy dla swojego ego i przypodobania sie kobietom będą takie tabletki i zastrzyki stosować, a potem płakać że są grubi, nie mają ochoty na seks i boją się raka prostaty. A jakoś ilość sprzedanych tabletek i zastrzykow nie maleje, wiec jak uznać was za rosądnych i inteligentnych . Zauważyłem też że chlopy są podatne na to co mówi baba, przykładowo w sprawach wygladu , meskosci i popularnosci /ktory chlop odwazy sie nie zaplacic za blachare i zaryzykowac ze wyjdzie na niemeskiego i niehonorowego/ , czesto nie mają swojego zdania, ale powtarzają to co mówi ich mamusia. Często też zaczynają słuchać muzyki takiej której słucha ich baba, mentalnosc też czesto przejmują po babie. &shy: To tak dla rownowagi

Gość gość
BSA następny, który wrzuca wszystkie kobiety do jednego wora na podstawie swoich popsutych doświadczeń. To Twój problem, że interesują Cię kobiety bez swoich zainteresowań.

iftar_-Trudno aby prawicowiec był na luzie. My nie ćpiemy ani nie pijemy, poważnie traktujemy życie, nie jesteśmy lewakami, aby być ciągle naćpanym, żebrać na piwo i udawać luzaka i życie chcieć przećpać.Zresztą sytuacja w Europie, nie pozwala aby być radosnym, po prostu jest żałoba cywilizacji białego człowieka, każdy wie ze nasza rasa nie przetrwa i trudno się z tym pogodzić. Więc ty się baw dalej, a twoje wnuczki będą chodziły w burkach i masowo gwałcone przez arabów.

są ludzie naturalnie podatni na wpływy. Tyle samo facetów co i kobiet zrezygnowało ze swoich zainteresowań, zaczęło się inaczej ubierać i zachowywać tylko po to, żeby się podobać. To żadna nowość.

bsa - co ty znowu wymyślasz. Wcześniej napisałeś, że pijesz (tylko agresywny nie jesteś, a przynajmniej tak to zabrzmiało w tym zdaniu), teraz twierdzisz, że "lewacy" ćpają i piją. Regularnie nazywasz mnie lewakiem, a nie robię ani tego, ani tego....więc jak to jest? :)

Gość gość
buhahaha, jakiś "maczo" w mundurze musiał to pisać:)))) generalizują tylko ludzi ograniczeni

Gość znawca obrzydliwości kobiet
do wora nikogo nie trzeba wrzucać jak już tam wszystkie jesteście, trzeba was wyjmować i pokazywać :D :D :D

Moorland-Chyba nie wiesz co to są hormony. Tabletki antykoncepcyjne zostały wymyślone jako lekarstwo na hormony. Są kobiety, które są obrzydliwie otyły właśnie za sprawą hormonów, mało jedzą a ich waga rośnie i rośnie. Ale rób jak chcesz, twoje życie twoja sprawa, na raka pewnie też nie ma to wpływu, na libido zapewne też nie....

Gość Zuzanna Amelia ææ
A jad to tu wylewaja rowno i baby i chlopy. Taki urok netu.

Gość gość
mężczyźni jednak są jak dzieci tylko zabawki drożeją.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja w kazdym razie bardzo sie ciesze ze jacys faceci tu pisza. Bez nich kafe byloby nudne.