Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

bsa - wiem co to są hormony :) akurat te nie mają wpływu na wagę, ale mogą zmienić apetyt. Z wiekiem metabolizm staje się naturalnie wolniejszy, czy bierzesz tabletki czy nie. Libido ma się dobrze, zmian rakotwórczych brak :)

Zuzanna Amelia ææ-Masz rację, ten kto bierze sterydy to idiota, tak samo z prochami itp.Odsetek takich facetów jest mało, bo ile spotykasz codziennie koksów a ile normalnych facetów?

Gość znawca obrzydliwości kobiet
baby są głupie, bo zwierzęta są jednakowe chcą przetrwać u nich nie ma dobra i zła, a my wychodzimy ponad to - mamy układ zero-jedynkowy, faceci dobrzy kobiety złe. von trier nakręcił antychrysta o kobiecie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - nie chrzan frazesow bo akurat to ze srodki anty moga zwiekszac zachorowalnosc na choroby nowotworowe nie jest prywatnym wymyslem BSA tylko stwierdzonym faktem.

zuza - nie jest. Jest stwierdzona korelacja, ale nie można stwierdzić czy to bezpośrednia przyczyna. Po pierwsze - raka wywołują też inne czynniki, po drugie, wiele kobiet które biorą tabletki nie zabezpiecza się prezerwatywami więc są narażone na zarażenie HPV - co może prowadzić do raka . Więc z łaski swojej poczytaj zanim będziesz próbowała krytykować.

Moorland-Co rozumiesz pod pojęciem picia? Dobre, swojskie wino to czasem lubię, w lato piwa też się napiję. Nie mam krzywej równowagi, film mi się nie urywa, kaca też nie mam. A co do ciebie, to już ci pisałem że jesteś młoda. To jest właśnie głupota kobiet, które nie umieją przewidzieć konsekwencji swoich decyzji. Jak facet bierze sterydy, to też mu na początku nic nie będzie, będzie się czuł świetnie, masa będzie rosła jak na drożdżach, alkoholik na początku swojego picia, jak jest młody to też czuje się świetnie, świetnie się bawi i jest super, myślisz że te menele to jak zaczynali? Ty tak samo, jesteś młoda, to organizm sobie radzi, ale wszystko ma swoją wytrzymałość i w krótkim czasie może nastąpić zwrot o 180 stopni. Chyba że nie zamierzasz żyć dłużej niż 30-40 lat, w sumie jak załapiesz męża, dzieci, to potem już twoja młodść przeminie i faktycznie możesz mieć to gdzieś.

Gość JAdziuńcia
mój cudowny mąż powiedział mi ostatnio swoją mądrość życiową że jak nie przestanę go denerwować to przestanie ze mną sypiać,a denerwuję go ponieważ w/w poznał tzw.przyjaciółkę i cały czas mi się dziwi dlaczego uważam że żona i przyjaciółka mają się wzajemnie wykluczać,przecież to takie przyjemne.Chyba jestem głupią babą bo nie mogę tego pojąć.Wpisał ją sobie do kontaktów jako dobrą znajomą.tak ,baby są głupie...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - taka obrone jak Twoja to podaja firmy sprzedajace srodki. Slyszalas kiedys o aferze z Talidomidem ? To byl taki srodek przeciwbolowy , ktory okazal sie byc teratogenny. Rodzily sie po tym dziec bez raczek i nozek. Takie kadlubki. Firma placila chorendalne odszkodowania ale tak jak Ty teraz byli i sa tacy , ktorzy nadal twierdza ze te zaburzenia nie musialy byc od talidomidu. Uzasadniaja to dokladnie jak Ty uzasadniasz ze srodki anty nie wywoluja raka. Nie polecam nikomu znalezc sie w grupie osob , ktore jednak zachoruja.

Gość William Bradley
Dla kobiety seks jest niezwykle wazny skoro zgadzacie sie na ingerencje w swoje cialo przyjmujac hormony jak sa inne srodki antykoncepcyjne.

BSA - nie wiem ile dajesz mi lat, ale nie, nie jestem już bardzo młoda. Na tabletkach byłam kilka dobrych lat (przestałam brać niedawno). Tak naprawdę jedynym, poważnym ryzykiem jest zakrzep, dlatego trzeba regularnie sprawdzać ciśnienie krwi. I wspomniana korelacja z nowotworem - na co są regularne badania które należy i tak wykonywać.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
chyba jesteś skoro takiego wybrałaś i nadal z nim jesteś

Gość gość
Nazywam się Jacek Czarnecki i jestem całkiem porządny chłopak, chociaż moja mama mówi o mnie "straszne dziecko". nie mogę się z tym pogodzić.

Gość gość
Co facet robi na damskim forum? Musi być bardzo zaburzony, może znajdziemy koledze męskich przyjaciół:)?

Gość Zuzanna Amelia ææ
A gdzie mozna lepiej poznawac kobiety jesli nie wlasnie na babskim forum ?

Moorland-Nie masz jeszcze trzydziestki, to chyba oczywiste że jesteś młoda. Młody człowiek dużo wytrzymie, ale na starość sie odezwie jego młody styl życia. Jedni będą mieć problemy z kręgosłupem, inni z stawami a jeszcze inni z nowotworami itp, wszystko właśnie zależy jak żyjesz za młodu, bo wszystko wyjdzie w późniejszym wieku. Zobacz sobie na Andrzeja Gołoty, zobacz go za młodu a jak teraz wygląda.

Zuzanna Amelia ææ-Dokladnie, gdzie by tak można pow******ć kobiety, jak właśnie na damskim forum.

Gość gość
No i temat teraz brzmi - tabletki antykoncepcyjne-. Co najlepsze to facet je wymyślił, tak jak zabiegi upiększające, sylikony, liposukcje, hormony. Wszystko po to aby dostosować kobietę do swoich potrzeb. Jestem za tym aby kobiety nie musiały się faszerować dla ulgi mężczyzn przed obawą ciąży. Jestem za tym, żeby w końcu panowie brali tabletki antykoncepcyjne i najlepiej jeszcze przynajmniej karmili piersią z tej całej ciąży. Właśnie dlaczego kobiety narażają swoje zdrowie dla uciechy faceta. Czekam na te tabletki dla panów.

dobrze, ze sterydów nie przyjmuję. Organizm przestaje się rozwijać w wieku 21 lat, starzeć zaczynamy się dobijając 25. To nie jest tak, że masz 30 lat i nagle BUM, wszystko Cię dopada, to powolny proces, nie ma wielkiej różnicy między 29 i 30 rokiem życia.

gość-faceci nie wymyślili tabletek antykoncepcyjnych, wymyśliły je firmy farmakologiczne, faceci wymyślili lekarstwa hormonalne z których firmy zrobiły tabletki antykoncepcyjne.A to że je bierzecie, świadczy właśnie o waszej głupocie, bo was misiu nie lubi gumki. Faceci wymyślili staniki, wiec dziś feministki promują chodzenie bez staników, te idiotki myślą że facetom się to nie spodoba :D Feministki to kolejny dowód że baby są głupie.

Moorland-No jasne, nie ma 30 latków chorych na nowotwór a stawy to twoim zdaniem jak się psują? Kręgosłup to jak twoim zdaniem nawala? Pójdziesz do lekarza a on ci powie że masz raka macicy, w jednej chwili życie może stanąć ci przed oczami.

Staniki to już kobiety w starożytnej Grecji nosiły, a biustonosz taki jaki mamy teraz opatentowała kobieta. Co do hormonów - jakby mi przeszkadzały to bym nie brała.

Jak już to piersi (rak szyjki macicy - bo od tego się zaczyna - związany z tabletkami jest wywoływany przez zakażenie HPV).

Chciałbym zauważyć,że przez cały temat motywem przewodnim jest udowadnianie najpierw przez półinteligenta, a teraz przez ćwiermózga tego,że kobiety są głupie. Warto zauważyć ,że kobiety nawet nie muszą dzięki w/w delikwentom szukać przykładów na głupotę mężczyzn. Wstyd panowie, wstyd :O

Gość Zuzanna Amelia ææ
If - zgadza sie. Dokladnie tak samo nie bylo na 100% potwierdzenia szkodliwosci Talidomidu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mylisz sie Pavlo. Przez caly temat motywem przewodnim jest podtrzymywanie wirtualnej rozmowy mesko damskiej i wzajemnym podnoszeniem cisnienia.

_iftar_-Dziewczyno, czy ty wiesz co by sie stało, jak by ogłoszono że tabletki antykoncepcyjne powodują raka? Wiesz ile kasy poszło by w p**du? Do tego odszkodowania. Przemysł farmagologiczny nigdy do tego nie dopuści, tabletki antykoncepcyjne to żyła złota.

Zuza - jasne, podajmy przykład leku z...to była pierwsza połowa 20 wieku? Wtedy chyba jeszcze lobotomię stosowali.