Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka usnęła o 16 15 i śpi do tej pory

Polecane posty

Gość gość

usnela na popoludniowa drzemke i ok 17 obudzila się z wielkim placzem trudno ja było uspokoić i w końcu jak się uspokoila to zasnela dalej i dalej spi,nprmalnie chodzi spac ok.19.30-20.30 a dzisiaj to się wszystko poprzestawiało jak tak dalej pojdzie to wstanie o 3 w nocy czy wasze maluchy tak miewają?

Gość gość
Ile córka ma lat? Bo mój ma 3, wrócił z przedszkola o 15:30, walnął się do wyra i do teraz nie da się go ruszyć :p

Gość gość
tak jak pisałam ma 11 miesięcy, kurcze ostatnio mam tez problem z jedzeniem bo nie chce jesc popołudniu deserow ani na noc mleka,wypija 40ml no i teraz to spanie, ostatni posiłek jadla o 14 ...jeszcze ten cholerny czas przestawiony... no i ja glupia się martwię,ze nie zje i ze wyspi się i w nocy spac nie bedzie

Gość gość
mój syn jak tak sie zachowywał, to wiedziałam, że zaczyna się choroba. U Was może być oznaką zmęczenia dziecka.

Gość gość
spokojnie,to zmiana czasu tak dziala.moj syn 2 lata,wczoraj usnal wlasnie o tej samej godzinie i wstal po 5................

Gość gość
tylko że jej się zdarzało zasypiać w starym czasie ok.17 -tej i wstawała tak za pol godz. -godzine i potem normalnie szla spac,a teraz nawet jak ja głaskam,wlaczylam TV to spi tak mocno zasnela nigdy jej się tak nie zdarzylo dlatego mnie to martwi,ale może faktycznie taki dzień...

Gość gość
U nas sie czSem tak zdarzalo. Tylko synek byl mlodszy. Ale z przespaniem nocy nie mial problemu a tez sie obawialam. 2 razy mialam taka sytuacje i raz obudzil sie po 22 glodny to raz dwa go wykapalismy i dalismy butle i poszedl spac a drugi raz obudzil sie po 21 i tez ta sama procedura,tylko,ze z godzine posiedzial ale caly czas ziewal i zaraz zasnal bez problemu. W obu przypadkach spal dobrze do rana. Widocznie potrzebowal tyle snu :)

Gość gość
mój pięciolatek w wakacje był tak zmęczony, że zasnął mi o 16, spał do 20.30, wstał, wykąpał się i znowu poszedł spać na całą noc :D Czasami dzieciom kumuluje się zmęczenie i muszą sobie odbić

Gość gość
Mój 9 miesięczny synek poszedl ostatnio spac o 15 i wstal o 7. Zmeczony byl. Moze u Ciebie tez tak będzie. Juz nie budź. W nocy moze nie zapalaj swiatla. Coreczka będzie wiedziala, ze jest noc i pojdzie dalej spac. Oby tak bylo :)

Gość gość
Dzieci czasem mają takie dni ;) z moim synkiem to różnie bywa ma 7 mies. i ząbkuje więc często budzi mi się w nocy- smoczka chce i odrazu śpi dalej... A mam takie pytanie z innej beczki, wybaczcie... Czy to normalne żeby 7 miesięczne dziecko kategorycznie odmawiało picia mleka? :(

Gość gość
Spała do rana...Obudziłam ją tylko na mleko wieczorem i natychmiast zasnęła znowu... a z tym odmawianiem mleka,no mojej się zdarza że nie chce nic jeść szczególnie jak zęby jej szły (wtedy z kolei by piła tylko mleko,ale np. teraz mam tak że na noc nie chce mleka pić wypija po 40ml...

Gość gość
no i siedzę w pracy i się zadręczam czy coś jej nie jest,żeby się nie powtórzyło z tym spaniem dzisiaj