Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie UPADŁ MIT

osoby z wyższym wykształceniem częściej popierają PIS

Polecane posty

Gość właśnie UPADŁ MIT

Gdyby wybory odbyły się w najbliższą niedzielę, to zwyciężyłoby w nich Prawo i Sprawiedliwość – wynika z sondażu Millward Brown dla RMF FM. PiS 35 % PO 28 % SLD 9 % Twój Ruch 7 % Progu wyborczego nie przekroczyły: Nowa Prawica 4 % Solidarna Polska 4 % PSL 3 % (i najciekawsze) Jak donosi RMF FM, osoby z wykształceniem wyższym częściej popierają PiS (32 proc.) niż PO (29 proc.). Partia Tuska ma za to większe poparcie w miastach powyżej 500 tys. mieszkańców (38 proc.). zzz wreszcie ktoś powiedział prawdę :D:D:D

Gość Marquiss
nikt normalny nie głosuje juz na PO

Gość gość
Ja już wg nie wiem na kogo głosować. :( Każda z partii wydaje mi się być mało wiarygodna. A głosować na mniejsze zło? Wcześniej tak zrobiłam i teraz dochodzę do wniosku że każde z tego "zła" jest jednakowe.

Gość prawictwo pospolite125
ja nie popieram zadnej parti . Na ostatnim głosowaniu nie brałem udziału

Gość gość
a skad wiesz, ze to prawda?

Gość hej7777
A ja nie chcę mieszkać w kraju, gdzie niedługo będę codziennie słuchała w radiu o jakichś spiskach, zamachach, lustracji, i Bóg raczy wiedzieć o co jeszcze wymyślą. I pytanie: jak PIS wygra to z kim będzie walczył? z Rosją? z Ameryką? będą zamykać ludzi, którzy będą mieć inne zdanie niż oni? wkroczy cenzura? strach się bać:(

Gość gość
Kto głosuje na PIS, PO, SLD, Palikota to skończony matoł i jeszcze masochista. TYLKO KNP!!!

Gość baskazmillej
ja też na PO już nie zagłosuję :( ale niestety nie mam alternatywy :( PiS nie wchodzi w grę choćby to była jedyna partia w Polsce SLD już był... to będą chyba pierwsze wybory na które nie pójdę zostanę w domu i będę trzymać kciuki żeby nie wygrał Kaczyński i Macierewicz. i będę się modlić żeby naród wybrał dobrze

Gość gość
i wlasnie takie osoby z wyzszym wyksztalceniem sa w komisji macierewicza :D czysty blef i parowki :D zakryte mgla i trotylem jak pis dojdzie do wladzy to bedzie sie bal wlasnego cienia same spiski beda i walki, az sie wygryza miedzy soba i powsadzaja do wiezienia

Gość Marquiss
@ hej7777 przecież to właśnie teraz zamyka się ludzi bez powodu!!!!! (kibice, np. Staruchowicz, 9 m-cy odsiadki za nic) albo pałuje się na śmierć (jak chłopaka w Gdańsku) to teraz jest 2 razy więcej podsłuchów niz za PiS!!!! o cenzurze nawet nie wspominam, bo takie manipulacje jakie są uprawiane w tv to ostatnio były za PRLu :o

Gość ojjjeeess
a ja pójdę na wybory tylko po to by nie dopuścić tych oszołomów z PiSu do władzy. przecież nie tylko PO jeszcze zostało! a jak nie pójdziecie to wiadomo jaki elektorat się zmobilizuje i już wkrótce będzie więzienie za in vitro i nie popieranie ojca rydzyka!

Gość fionkeee
oszołomstwo głosuje dzisiaj na PO

Gość gość
dzisiaj nie ma wyborow :o

Gość fionkeee
do PO lepiej się nie przyznawaj bo to obciach :p

Gość sdfguj
nastepne wybory musi wygrac PiS, w przeciwnym razie za granice wyjedzie nastepne 2 miliony ludzi

Gość gość
Trzeba mieć papkę zamiast mózgu by głosować na PO. Jest kilkanaście partii w Polsce, a idioci głosują na PO, najgorszą partie z możliwych. :O Hrrrr tfu w te odmóżdżone, tępe lica. Obyście zdechli przed wyborami. :classic_cool:

Gość gość
Nawet jeśli wygra PIS i tak nie będzie rządził , bo nikt nie będzie chciał wejść z nim w koalicję.I taką mamy dziś demokrację- mimo wygranej i woli ludu skazani są na porażkę.

Gość sdfguj
chyba, że PiS dostanie ok. 45 % a nie mozna tego wykluczyc, wybory za 2 lata

Gość gość
jak wygra PiS to nie wyjadą za granice?:D wyjadą, wyjadą bo PiS niczego nie zmieni. nawet wygrana PiS niczegi nie zmieni bo nie wygra tak żeby samemu rządzić a nikt w koalicje nie wejdzie.

Gość sdfguj
na jakiej podstawie twierdzisz, że nic nie zmieni??

Gość gość
na takiej, że praw ekonomii się nie przeskoczy. PiS manny z nieba nie załatwi. będzie dokłądnie tak samo jak jest.

Gość sdfguj
czyli nie masz żadnych podstaw, jedynie bredzisz trzy po trzy :o spadaj ośle

Gość gość
czyli mam podstawy i napisałem je powyżej. tak jest i inaczej nie będzie bo nie ma jak. gdybyś znała się trochę na ekonomii i gospodarce to sama być o tym wiedziała:D

Gość gość
Mam wyższe wykształcenie i nigdy mi do głowy nie przyszło zagłosować na PiS, na PO też nie... mamy inne partie do wyboru w głosowaniach również. PiS narobił smrodu, PO doprawiło bagnem i na te dwie partie w życiu nie zagłosuję. Nie wybieram mniejszego zła, bo jeśli nie ma na co głosować, wtedy po prostu nie głosuję.

Gość gość
Więc niech dalej dzielą się stanowiskami,tworząc prywatny folwark swoich. Zaraz powiesz że przyjdą nowi i będzie to samo W takim razie constans . Niczego nie można zmienić,nic to nie da. Proponuję koronowanie na Wawelu Donalda Tuska na króla Polski a jego rząd na dworaków . Po co w ogóle demokracja,skoro zmiana nic nie da.Monarchia -to jest jedyne wyjście. I niech rządzą do końca "swojego lub Jej"

Gość Marquiss
ja mam wyższe wykształcenie i bede głosować na PiS, to zdecydowanie mniejsze zło niż cała reszta

Gość gość
Demokracja do ekonomii nic nie ma. Żaden polityk niczego nie załatwi. Bedzie tak jak jest jeszcze przez wiele lat i nie ma znaczenia kto rządzi. Jak będzie źle rządził to będzie dłużej tak jak jest.

Gość gość
dlaczego mniejsze zło osobo z wyższym wykształceniem?

Gość gość
Bo z wszystkich partii najbardziej lepkie łapy ma PO