Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie UPADŁ MIT

osoby z wyższym wykształceniem częściej popierają PIS

Polecane posty

Gość gość
Badano kopie bo zawsze się bada kopie a nie oryginały.A owe kopie zostały sporządzone przez ludzi od Millera...

Jak nie KNP, to PiS, Shatyn nie strasz, inteligentni ludzie gadają o programie partii a nie smoleńsku.

Gość gość
badano tylko kopie czarnych skrzynek sporzadzone przez ruskich, a wiec są kompletnie niewiarygodne, nie ma zadnych wiarygodnych dowodów na wypadekxxNie ma żadnych wiarygodnych dowodów na zamach. Wszystkie dowody wskazują na wypadek.xxxJak nie KNP, to PiS, Shatyn nie strasz, inteligentni ludzie gadają o programie partii a nie smoleńsku.xxNie straszę. Ani KNP ani pis.I ja odpowiadam tylko na posty...:D

Gość gość
kopie robili ruscy i nie ma zadnych dowodów na obecnosc przy tym kogokolwiek z Polski, możliwe ze było dokładnie tak samo jak z sekcjami zwłok "ręka w ręke" :D:D:D a potem sie okazało, że to bujda :D

Gość gość
Dla pisu wypadek pod Smoleńskiem to cały program...Wystarczy porównać ile czasu poświęcają na konferencje programowe a ile na konferencje smolenskie.

Gość gość
OK.Podaj linki z których wynika, że kopie robili Rosjanie.To pogadamy...:D

Gość gość
możliwe ze było dokładnie tak samo jak z sekcjami zwłok "ręka w ręke"xxNigdy nikt nie mówił, że sekcje robili polscy lekarze.Daj linka do takiej wypowiedzi.

Gość gość
Ile czasu media poświęcają* To chyba chciałeś powiedzieć.xxMedia pokazują to co się dzieje.

Gość gość
Dlaczego mam nie wierzyć?Jest republika i trwam i jest tvn, polsat itp.Reprezentują różne spojrzenia i różne punkty odniesienia.

Gość gość
Mamy dostęp do wszystkich powazniejszych mediów na świecie.Ty nie masz?

Gość gość
Skąd czerpiesz wiedze o otaczającym nas świecie?

Gość gość
O ile dla Pis według ciebie pożyteczny idioto o nicku Shatyn Smoleńsk to cały program to dla tych z PO jednym i jedynym programem jest rozdawnictwo stanowisk w spółkach Skarbu Państwa. PO gnije i rdzewieje ,jeszcze na toto będą głosować jakieś niedobitki i celebryci bez matur .

Gość gość
*PIS

Z wielu źródeł, ale np. zmianie def. pedofilii przeczytałem w jakiejś niszy, nigdzie jeszcze w mediach o tym nie slyszalem, a cały dzień w tle gra mi tvn24

Gość gość
Co z linkami na temat wykonywania kopii?Nie ma?Niemożliwe....:D:D:D:D:Dxxx"O ile dla Pis według ciebie pożyteczny idioto o nicku Shatyn Smoleńsk to cały program to dla tych z PO jednym i jedynym programem jest rozdawnictwo stanowisk w spółkach Skarbu Państwa. PO gnije i rdzewieje ,jeszcze na toto będą głosować jakieś niedobitki i celebryci bez matur ."xxTak, tak...A te drogi po których przejechałem całą Polskę to zrobiły się same...:O

Gość gość
Z wielu źródeł, ale np. zmianie def. pedofilii przeczytałem w jakiejś niszy, nigdzie jeszcze w mediach o tym nie slyszalem, a cały dzień w tle gra mi tvn24xxxNo to podaj link bo sam chętnie przeczytam.Ale oczywiście do oficjalnej strony WHO o tym mówiącej...Bo to o czym w maglu opowiadali mnie nie interesuje.

Gość gość
drogi hahaha, przepłacone po kilkanaście milionów za kilometr :D:D:D w Niemczech kilometr budują o 7 milionów taniej :D:D:D rozbój w biały dzień :D

Gość gość
Ale są...U nas, w przeciwieństwie do Niemiec, sprawy własności nieruchomości dopiero są rozpatrywane.I m.in. jest drożej niż tam.

Gość gość
Poza tym tam wiele terenów jest technicznie przygotowanych, mają lepsze technologie itp...Gdyby chciało ci się chociaż trochę pomyśleć...:O

Gość gość
u nas jest drożej, bo tu sie kradnie!!!!!!! bęcwale!!!!! myśl troche k*******a!!!! :o

Gość gość
A w Niemczech się nie kradnie?:D:D:D:DxxNo tak...Nie możesz pdoać linka...To jak już będzie na kompie to podaj na moim topiku...Ale z tego co wiem, WHO niczego nie zmieniło jeśli chodzi o taką klasyfikacje.Ale walcz, walcz... I czytaj "w polityce"...:D:D:D

Gość gość
A co z linkami dot. kopiowania czarnych skrzynek przez Rosjan a nie Polaków?Nie ma???No nie może być...:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
wujek Ziutek mówił, że dowiedział się od Kowalskiej, że ona usłyszała w maglu od Malinowskiej spod trzynastego, że ruscy robili kopie. i to jest dowód na to, że tak było bo ona wie wszystko!!!

Gość gość
No to :D

O uwaga, kolega szatyn przejrzał wszelkie zydomasonerskie spiski i wie wszystko. Rozmowa z nim powinna zaczynać się od "Panie, powiedz mi o..."

Gość gość
panie Piotr weź leki i połóż się spać

Gość gość
Shatyn, to że ty jedziesz na psychotropach nie znaczy, że wszyscy tak mają :p