Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jakiej długości penisy najbardziej lubicie

Polecane posty

Gość gość

bo ja uważam że penis poniżej 16cm to porażka :O do tego chudy jak palec fe

Gość gość
Ja uznaje długość minimum 28 cm

Gość gość
takiej jaką ma mój facet

nie interesuje mnie penis tylko jego właściciel...jak facet nie wie jak go używać to na nic wielkość i grubość...na dobrego kochanka składa sie coś więcej niż tylko penis..niestety sporo mężczyzn tego nie wie i dlatego sporo kobiet udaje orgazm

Gość gość
"niestety sporo mężczyzn tego nie wie"   O, widzę epatujesz sporym przebiegiem Torliku :-D

Gość gość
trolik i jeszcze nam wmów ze penis o długości 9cm i obwodzie 7cm zadowoli kobietę bo "liczy się technika" hahaha :D

O, widzę epatujesz sporym przebiegiem Torliku smiech.gif ********************************************************** nie trzeba wkładać ręki w ogień by wiedzieć, że parzy, rozmawiam z ludźmi, kobietami wiec wiem... nie popadajmy w skrajnosci...oczywiscie ,ze fajnie jest czuć penisa w sobie, wiec ja osobiscie klade nacisk na grubosc nie dlugosc, 30 cm pencil dick nic nie zdziała, sorry...nie u mnie w każdym razie...a wiem z rozmów z kobietami ze bez odpowiedniego przygotowania kobiety nawet najwieksza maczuga nic nie zdziala i tyle...każda jest inna oczywiscie, ale gra wstępna jest mile widziana..

Gość gość
w epoce kamienia łupanego nie bylo zadnej gry wstepnej tylko g***ty i ostra jazda bez trzymanki :D