Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się nachalnego szwagra

Polecane posty

Gość gość

Mam szwagra(średnio go lubie, bo jest z tych co to są najmądrzejsi i najwspanialsi do tego jest takim hipokrytą że aż głowa boli) jest ojcem chrzestnym naszego synka i bardzo często nas odwiedza- nawet 3-4 razy w tyg i siedzi od popołudnia ok 14 do późnej nocy ok 21. Tak dla mnie to późna noc. Siedzi i gapi się w telewizor, nic nie mogę zrobić bo nawet jak chce kąpać małego to lezie za mną na górę i włazi na bezczela do sypialni, gdzie na moje już z samego taktu powinien się pozbierać i pojechać. Zawsze pyta czy może wpaść a to bo ma coś dla małego , a to ma sprawę do mojej mamy( mama jest księgową) a to chce sobie coś wydrukować -powodów jest 1000. Mąż zwracał mu uwagę a ja go ostatnio wyprosiłam i nic nie pomaga nie wiem jak mu dobitnie powiedzieć że może przyjechać ale na góra 2 h a nie na 6-8 h

Gość gość
hmm on cię chyba bardzo lubi;)

Gość gość
powiedz mu że następnym razem bedzie wpier... i spanie na polu;) jak wiedzieliscie z mezem jaki on jest to po co bralisce go na chrzestnego?

Gość gość
Cos czuje ze sie na Ciebie napalil i szuka okazji.

Gość gość
Ch*j go swedzi. Jeny jaki zalosny koles.

Gość gość
oni tak chyba maja wszyscy bo tesciowa jak wpada to siedzi caly dzień i liczy na ful serwis. kiedyś wykapałam i polozylam małego, potem siebie i zeszłam na dół licząc że pojechali a tam teściowa ze szwagrem "o jesteś to zrób kawy"....powiedziałam wtedy do męża że ma obsłużyć gości bo ja padam i idę spać. Myślałam ze to podziała niestety nie....dodam tylko że na chrzcie synka siedzieli od 15 do 2 w nocy.....wszyscy się rozjechali do domu ok 20 a teść, teściowa i szwagier do 2 w nocy:(

Gość gość
bo ja mam siostry a mąż brata. Dlatego został chrzestnym. Kiedyś się wqrwie i się go zapytam czy coś chce czy po prostu nie zna się na zegarku.

Gość gość
Ewidentnie cos chce-sexu. Ktory normalny facet by tyle siedzial komus na glowie jakby nie mial w tym ewidentnie interesu?? Nie ma kobiety zgadalam?? A Ty jestesc da nieg mila a on t zle odczytuje bo pewnie niedojda z nie go.

Gość gość
A jakis fajny, atrakcyjny jest? Ile ma lat? Pracuje???? Chyba nie ma pracy skoro tak sobie pozwala siedziec calymi dniami u Was? No chyba ze jakis mlody. Nie ma dziewczyny???

Gość gość
ma 30 lat, dziewczyne ma jakąś nastoletnią ma chyba 21 lat- jej rodzice chyba go nie akceptują. Mieszka z mamusią i tatusiem i chyba nie ma co robić w domu bo mu panna na studia wyjechała i się nie widzą po 2-3mc.

Gość gość
przesrane. moze by powiedziec ze nir moze wpasc, gdy pyta czy moze przyjsc. bo np gdzies jedziecie albo cos

Gość gość
jak tak mają, to pora pogadac ze ty o 20 chcesz spokoju. moja siostra tak siedziala i gadala do polnocy, a np reszta chciala spac-ale g***o to dawalo... podzialalo dopiero to, ze odczepila sie gdy urodzilo sie dziecko placzące od 5 rano. smigala spac o 22:)