Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOPIK DLA MAM NIEPRACUJĄCYCH STRASZYCH DZIECI

Polecane posty

Gość gość

czemu nie pracujecie? nie musicie? nie możecie znaleźć pracy? zapraszam do dyskusji, chcialabym,zeby topik zachowal dobry poziom wypowiedzi, sfrustrowanym mamom, ktore chcialyby nie pracować, ale muszą!!! mowie do widzenia, to nie jest temat dla was:)

Gość gość
nie pracuję, bo pieniędzy nam nie brakuje, nie jestem na utrzymaniu męza, bo mam swoje źródło dochodu, mam teżtroszkę stazu pracy na koncie, ale na dzień dzisiejszy nie szukam pracy:), a składki emerytalne mam oplacane

Gość gość
Mam chore serce i szkoda jestem niepełnosprawna pracowac mogę ale lekko .Rozglądam sie za czymś dla siebie ale cięzko z pracą

Nie pracuję od kilku miesięcy, na razie nie muszę. Mąż daje radę, plus jakieś moje dorywcze prace w domu. Jak znajdę coś fajnego to oczywiście do pracy pójdę, albo wrócę do poprzedniego zakładu..na razie podnoszę kwalifikacje ;P

Gość gość
słówko a mozna wiedziec z jakiego powodu "rzucilas" prace?z tego co pamietam jeszce do niedawna pracowalas, twoj wybor czy niemialas na to wplywu??

Gość gość
nie pracuję, bo nie ma ofert pracy, ktore by mnie zainteresowaly(chodzi o prace biurową), a nie mam takiej sytuacji, ze musze isc gdziekolwiek ponadto dorabiam w domu, bardziej z nudów niz dla kasy:D, chociaż kasa niezła bo wiekszosc koleznanek pracuje za 1500zł cały m-c a ja troche mniej mam za jakies 10dni pracy w m-cu wiec tymbardziej po co???