Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaWredna

Wychowywanie faceta w domu

Polecane posty

jak słyszę że kobieta powinna faceta w domu wychowywać to, wybaczcie, ale rzygać mi się chce...Nienawidzę pantoflarzy, ale wiem że dla wielu kobiet taki facet to wygodna opcja. Jaj za grosz jeśli da sobie na głowę wejść

Gość gość
musisz strasznie sie nudzic

Gość gość
Przecież takiego wlaśnie masz kochanka i o mało nie posrasz się za nim w gacie. Jeszcze chcesz podstępem z nim zaciązyć.

A żebyś wiedział, nudno mi...A fiku miku ma rację, facet to nie dzieciak, aby go wychowywać

Gość, spadaj na tamten topik jak chcesz się wypowiadać nt mojej ewentualnej ciąży. Tu rozmawiamy o pantoflarzach...:)

Tez tak myślę, fiku...A mnie facet bez charakteru nie kręci za bardzo, choć jest to osobnik łatwiejszy do zmanipulowania. Choć ja zawsze mówię, ze smycz może się w każdym momencie urwać

Gość gość
no wlasnie, czy taki pantoflarz co w domu gotuje, rasuje, piecze ciasto moze sie urwac ze smyczy?

Mój facet na co dzień jest trochę pantoflarzem, jednak czasami bierze sprawy w swoje ręce i potrafi się ze mną nie zgodzić;) Ale to jest takie słodkie, kiedy wszystko robi po mojej myśli;D Nadrabia w łóżku bo tam robi ze mna wszystko czego zapragnie

Gość gość
mnie by to tez pasowalo- w domu zeby sie mnie sluchal i byl grzeczny, a w sexie by mnie dominowal

Nie wyobrażam sobie być w związku, w którym jedna ze stron manipuluje drugą (w sensie notorycznym, nie sporadycznych przypadków czarowania słodkimi oczętami), ale takie związki są i co więcej ludzie w nich są szczęśliwi! (ten trzymany krótka ręką facet jest happy :D) Nie ma reguły, to, że mi czy Ci wydaje się to bez sensu, nei znaczy, że nei am to racji bytu dla innych.

Gość gość
ale czy taki facet moze sie zerwac ze smyczy? Bo ja kszuka to chyba mu do konca nie pasuje?

Gość gość
Ale jakby byl szczesliwy to by chyba nie szukal?

Gość gość
szuka kogos na boku

Gość gość
Facet ma sluchać żony a nie jakieś podstępnej i podłej dziffki co tylko myśli jak tu rozwalić małżeństwo.

Gość gość
ale napisz fiku dokladnie bo Ty masz doswiadczenie;-)