Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobic dobrze facetowi reka

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka, ani nie uprawiałam seksu. Tzn. teraz jestem w związu i gdy całowaliśmy się i miało do czegoś dość stchórzyłam. Boję się, że mnie zostawi, bo nie mam żadnego doświadczenia w tych sprawach. Nigdy nie oglądałam p***o, ani się nie masturbowałam. Jestem dość nieśmiała w tych kwiestiach. Jak w temacie, czy mógłby mi ktoś opisać jak zrobić dobrze ręką?

Gość gość
po co ręką, od razu do buzi weź

Gość gość
Najlepiej uczyć się przez praktykę. Mogę bezpłatnie użyczyć mojego pytonga do celów edukacyjnych i poinstruować odpowiednio. Zapewniam dyskrecję.

Gość gość
Kup w aptece żel poślizgowy KY, on musi umyć penisa, TY dłoń. Na dłoń wlewasz kilka kropel, na żołądź też i r*****i frykcyjnymi masturbujesz go aż się spuści. Fajnie jest jak tryśnie Ci spermą na twarz, wtedy rozcierasz to i masz super maseczkę. Podwójna korzyść: on orgazm, Ty maseczkę. Nara.

Gość gość
po co mycie? W razie zatarcia delikatnej śluzówki żołądzi i napletka powodując zranienie, bakterie z dłoni i nieumytego penisa mogą wtargnąć do organizmu i wywołać stan zapalny penisa.