Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężowie nie chcą odejść od żon do kochanek

Polecane posty

Gość gość

co z tego, że dzieci i kredyty ? Zeby splacac kredyt nie trzeba mieszkac razem albo dogadac sie z bankiem na spłate po polowie, wy polowe i zona polowe dzieci ? do sądu najlepiej

Gość gość
Bo stara mnie straszy samobójstwem jak odejde. Proste.

Gość gość
bo żona pierze,gotuje obiadki w nocy dupci a i po plecach podrapie

Gość gość
Ja odchodzę bo lepiej wcześnie niż wcale

Gość gość
Ty Staszek jestes bardzo prosty, czasem mysle ze taki idealny maz kafeteryjnej zony

Gość gość
nie odchodzą ze strachu

Gość gość
czasem jednak odchodzą

Gość gość
Bo Staszek spod monopolowego to taki typowy polski, prosty chłop. Niczym Kiepski z serialu. Siedzi tylko w fotelu z rozwalonych bebechem, a żonka piwko nosi. Zapewne pracuje jako fizol u jakiegoś prywaciarza, a żona do roboty robi mu codziennie kanapki z salcesonem. Ale jak wypłynie jakiś temat na kafe to przy komentarzach Staszka nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.

Gość gość
gość Ja odchodzę bo lepiej wcześnie niż wcale GOSCIU);) c***a z ciebie;) idziesz na latwizne do d****i?? daje d**y pewnie nie tylko tobie..ja bym sie bala zalapac syfa od takiej brudaski.. fuuu

Gość gość
Boj sie o swoja wagine

Gość gość
bo zony sa w domach, a k***y za plotem i trza byc czlowiekiem. ha i wszystko w temacie

Gość gość
To wlasnie zona Staszka, prosta jak ogor

Gość gość
Mój mąż zostawił mnie dla kochanki. I teraz kochanka z nim spłaca nasz kredyt .....a dzieci nie widzi, bo mieszka daleko i nawet się nie upomina....

Gość gość
bo jesteście zwykłymi szmatami, nic wam sie nie należy. możecie tylko zrobić i tyle waszego, bo żony kochają a wy jesteście jak tania rozrywka. panowie nie boicie sie że złapiecie HPV i dostanie raka penisa? potem amputacja, choroby weneryczne, śmierdzący wacek, kłykciny kończyste, one są śmierdzące i zasyfione, ja bym się brzydziła serio, lepiej chyba p******ć czystą zdrową zadbaną żonkę. z własnego doświadczenie jak wiedziałam że któraś jest kochanka to były tp zazwyczaj zapuszczone brudaski, no brzydka facjata, cellulit, zasyfiony dom i nieciekawa praca, ja bym takiej kijkiem przez szybę nie ruszyła fuuuuuj

Gość gość
Przeciez ty jestes po 50, twoje klykciny juz zdechly ze starosci

Gość gość
hah mam 28 lat i akurat wiem o czym mówię, dermatologia.

Gość gość
kochanka jest do r******a, a nie zeby bawić się z nią w rodzinę.

Gość gość
Mezowie nie zdradzajcie bo dostaniecie raka penisa. Czego to zony nie wymysla.

Gość gość
nie jestem żoną. a HPV 16 i 18 jest rakotwórcze. poczytaj trochę to się może wyedukujesz głombie. zdradzajcie a co mnie to g***o obchodzi, tylko potem miejcie odwagę sie przyznać albo odejść bo inaczej jesteście zwykłymi tchórzliwymi c*****i

Gość gość
atrakcyjna, zadbana kobieta nigdy nie zniży się do bycia kochanką

Gość gość
ja np nigdy nie będę zazdrosna o kochankę jak sie o takiej dowiem, dla mnie to nie są ludzie, to są zwykłe glony, sa nikim, nie dorastałyby mi moralnie emocjonalnie i w ogóle w każdym aspekcie do pięt. taki frajer miałby u mnie przej****e, nie odezwałabym sie do gnoja do końca życia słowem, dla mnie przestałby istnieć, jeżeli mielibyśmy dzieci ograniczyłabym je do 1 wizyty na miesiąc a potem utrudniała albo wyjeżdżała za granicę i założyła nową rodzinę. a on nigdy by już nie zobaczył mnie na swoje oczy. i do końca życia by żałował a ja bym sie cieszyła z jego bólu i rozpaczy.

Gość gość
Sluchaj glabie hpv to mozesz zlapac nawet przy porodzie od matki

Gość gość
tak samo jak HIV, wirusowe zapalenie watroby typu C WZW C, Chlamydię, rzeżączkę, rzęsistkowice, grzybicę, kiłę, opryszczke genitaliów, opryszczkę wargowa. milego lizania kanalizacji ściekowej fuj

Gość gość
o tak, seks z kochanką to jak kąpiel w szambie.

Gość gość
A mnie dziwi w jaki sposób przedstawiane są tutaj kochanki. Mianowice jako kobiety brudne, nieatrakcyjne, niezgrabne, niewykształcone, z byle jaką posadą, zdesperowane, zakompleksione itp. I wiecie jakie wnioski mi się nasuwają? Chyba nigdy na oczy nie widzieliście kochanki. Albo z założenia musi to być kobieta gorsza od przeciętnej żony, więc stąd takie wyobrażenia. Mogę tylko napisać tyle, że kochanka ma dużo więcej czasu aby zadbać o siebie , zatem aparycja jest zazwyczaj u niej na wysokim poziomie. Dlatego jeśli nie macie pojęcia o pewnych sprawach, po prostu się nie wypowiadajcie.

Gość gość
W dodatku ja mam caly komplet badan, ciekawe co sprzedala mi czysta zona. Wdzystko badalam z tych wyzej wymienionych

Gość gość
Do przedmówcy. Zyjesz w Holandii?

Gość jestem kochanka
Choc moj kochanek zawsze mowi,ze kochanka to tylko do sexu, a my spedzamy ze soba czas, wakacje weekendy itp itd, wiec niby kochanka nie jestem ;) Nie jestem brudna, jestem zadbana, zarabiam dobrze, nawet wiecej ciut od niego, moge pozwolic sobie na wiele i to co tu zostalo przedstawione w ogole nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia :O nie odejdzie od niej, bo standardowo, glownie kredyt i dom ktorego nawet nie da sie spieniezyc :O i wiele innych rzeczy