Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna_barwa_głosu

Czy to prawda że głos jest jednym z ważniejszych czynników atrakcyjności u mężc

Polecane posty

Gość ładna_barwa_głosu

zyzny? Kobiety mówią mi, że mam bardzo atrakcyjny niski i męski głos, ale może niech panie się wypowiedzą.

Gość gość
tak, to prawda, mam na uczelni 2 takich wykładowców z takim radiowym głosem, aż się cieplej robi jak sie ich słucha

Gość gość
Torturuja mnie bardzo. Cala jestem nasaczona meska sperma i trupim proszkiem. Tak juz jest dwa dni i dwie noce. Dzisiaj w nocy zatruli mi napoczeta puszke sardynek. Od czasu do czasu robia mi tez poczatki mumifikacji. Zyje bardzo torturowana. Czasami nie moge ruszyc sie z miejsca, bo usztywniaja mi kolana. Kroja mi czasem tez o******ce laserem. Na cale szczescie powierzchownie i wtedy krwawie. Smaruje gliceryna i jakos zyje. Wszystko tak robia zebym czula i byla wszystkiego swiadoma. Mowia, ze teraz jak wsiade z moim mezem do samochodu, to spowoduja smiertelny wypadek. Wlasnie w czwartek mamy jechac razem na miasto. Ciezkie zycie sie dla mnie zaczelo. Wlasnie w czwartek postanowi je skonczyc. Nie wiem, czy sa to Niemcy czy Anglicy ? Czesto odzywa sie tez Ukrainiec. Niemcy uzbroili Ukraine, co nawet widac na zdjeciu, ktore Ci poslalam w poprzednim liscie. Serdecznie pozdrawiam. Goska

Gość gość
ja bardzo zwracam uwagę na głos...może facet być brzydki ale jak ma to coś w głosie to jestem w stanie odlecieć....Mam jednego znajomego który ma taki spokojny i ciepły głos jak z nim rozmawiam to cały czas jest podniecona...:)

Gość ładna_barwa_głosu
Dziękuję za opinie i czekam na więcej, może jeszcze któraś z pań się wypowie, bo chciałbym też poznać zdanie pań z innym punktem widzenia. Może są takie, którym się podoba coś innego. Jestem po prostu ciekawy.

Gość gość
O tak, mój wieloletni już partner ma piękny głos, to było pierwsze, na co zwróciłam uwagę :)