Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moooo

dlaczego macie zdjęcie z facetem na fb

Polecane posty

Gość Moooo

Dlaczego co niektóre panie wstawiają sobie zdjęcia profilowe (fb, nk itp) ze swoim chłopakiem albo dzieckiem, albo zamiast swojego zdjecia wstawiaja zdjecie swojego dziecka. Na portalach społecznościowych jest miejsce na różnego rodzaju fotki, nawet na tworzenie albumów. Zdjęcie profilowe wyświetla sie np. na czacie, podczas rozmowy, pozwala rozpoznac osobę która zaprosiła nas do znajomych, ilustruje autora wypowiedzi... Wstawiacie tych swoich mężów, narzeczonych i dzieciaki a ja mam wrażenie że rozmawiam z niemowlakiem, bo mi się wyświetla jego buzia za każdym razem. Ja rozumiem że jesteście szczęśliwymi narzeczonymi, żonami i mamami ale zrozumcie, jesteście przedewszystkim sobą, jak rozmawiam z Kowalską, to dlatego że do niej mam interes i ona jest fajna i z nią chce rozmawiać a nie dlatego ze ma chłopa albo dzieciaka. Ciagle widzę tylko "Helloł!!! Mam chłopa!!! Patrzcie!! helloł!! Jedyna na świecie urodziłam dziecko!!! Nic innego w życiu nie osiągnęłam!!! "

Gość gość
taka moda

Gość Madzia2000
Pewnie się chwalą, są dumne ze swojego szczęścia.

Gość gość
Pewnie nie chca pokazac jak utyly po porodzie

Gość gość
Definiują się przez pryzmat faceta i dzieciaków. Czują, że bez nich nie istnieją.

Gość gość
daje zdjęcie z facetem, aby inni adoratorzy wiedzieli, że jestem zajeta, dzięki temu nie muszę odpowiadać na głupie wiadomości!

Gość gość
tam jest taka opcja "w związku " "wolna" " w związku z ..." etc pustaku !

Gość gość
No i co z tego, każdy patrzy najpierw na zdjęcie, wiem bo miałam zdjęcie sama, opcja w związku była zaznaczona i dostawałam różne wiadomości. Kiedy dałam zdjęcie z chłopakiem, nie mam takiego problemu. Co do pustaka, to nie będę się zniżać do twojego poziomu po prostu kultura mi na to nie pozwala, natomiast ty śmiało taplaj się w swoim bagnie.