Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na Mikołaja Gwizdkę itp POMYSŁY

Polecane posty

Gość gość

W związku z tym że za niedługo Mikołaj, Gwiazdka macie jakieś pomysły na prezenty dla dzieci? Pochwalicie się!!!

Gość PaniGruszka
U nas na Mikołaja (6 grudzień ) dzieci dostają tylko słodycze 24 grudnia przychodzi do nas Gwiazdor (jestem z Wielkopolski ) i dzieci dostają prezenty .Córka (ok 3l ) w tym roku dostanie klocki.

Gość gość
moje już bardzo dorosłe dostaja kopertówki

fajna dekoracja na ścianę :) allegro.pl/naklejka-na-sciane-dekoracja-dekor-100-cm-i3682483755.html

Gość cztery z plusem
Zamówiłam zestawy klocków. Poźniej nie wiem czy dam radę biegać po sklepach. Jak dam to wiem co im się marzy to im dokupie, a jak nie to dopiero na gwiazdkę dostaną.

Gość gość
u nas właśnie na Mikołaja to właśnie słodycze a na gwiazdkę ,starszy dostanie bluzę z logo gry w którą gra i grę i pewnie coś tam jeszcze dostanie ,a młodszy najchętniej nic bym mu nie kupowała bo ma full,niszczy zabawki które 10 lat po starszym leżały a teraz poniszczone w dodatku stale mówi że nie ma biedny żadnej zabawki ,książek nie da sobie czytać zaraz zamyka ,więc ciężko będzie .

Gość PaniGruszka
Do cztery z plusem Dla Zosi jakie klocki ? U mnie córka ma tylko drewniane ale chciałam jej kupić np lego duplo. Tylko te lego wydaja mi się strasznie drogie.

Gość cztery z plusem
Kupilam JDLT bo jesteśmy wielodzietna patologia i mnie nie stać na lego duplo ;) Mają ogromny kosz tych wszystkich duplo, jixinów, hello kitty i innych i ja nie potrafie rozróżnić ktore sa oryginalne a które podróbki wiec stwierdziłam że nie ma co placić za znaczek na opakowaniu, a super się tym bawią. Jakoś lego im tak nie leży moze dlatego ze Karolka właśnie jeszcze za malutka i sobie nie radzi wiec nie moze brac udzialu w zabawie, a z tego to robią miasto na pól pokoju i na 3 godziny nie mam dzieci w domu ;) Wpisz sobie jixin albo JDLT w allegro jest megaa wybór i zestawy fajne a ceny jeszcze fajniejsze ;)

Gość PaniGruszka
O dziekuje :) rzeczywiscie fajne te klocki . Podobne do duplo a dużo tańsze:)

Gość gość
Dla swojego 5 latka kupię nieśmiertelne klocki lego ew coś z Angry Birds Star Wars

Gość gość
ja jednego roku kupilam uzywane klocki lego 6 kilo;)zapakowalam ladnie i dzieciaki byly zadowolone.teraz to nie wiem bo coraz wiecej wymyslaja;)starszy chce gitare!!!a mlodszy ma pelno klamotow ale ciagle mu malo;)

Gość gość
hop hop

Gość gość
Mój mały sześciolatek na mikołajki dostanie książeczki z zadaniami http://miniluk.pl/. Mam nadzieję że mu się spodobają. Na gwiazdkę jak zawsze kilka mniejszych i jeden konkretny prezent - póki co jeszcze nie mam pomysłu co to będzie.

Gość gość
Na mikolaja slodycze a na gwiazdke moja 4 letnia cora dostanie odncalej rodziny: Lego friends, lalke chou chou nauka chodzenia, Barbie , domek mlyn konikow Filly, koniki my litle pony i domek na drzewie filly .Wiem wyglada to dziwnie ze ja tak rozpieszczamy ale zabawki dostaje raz w roku ,na urodziny dostaje kase za ktoravkupilismy rower.

Gość gość
a macie może fajne pomysły jak ciekawie i niedrogo zapakować słodycze?

Gość TamaraR
U nas prezenty są raczej skromne, ale dodatkiem do nich jest wideo od prawdziwego Mikołaja! Takie można zamówić na stronie www.listymikolaja.pl - polecam, będzie z tego dużo radości.