Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w2014

dziwny stan podczas zasypiania

Polecane posty

Gość w2014

Od czasu do czasu kiedy klade sie spac, rozluzniam i zaraz bede zasypiac, gdzies w glowie slysze krzyk, czasami, ale nie koniecznie tak jakby byl to byl wrzask mojego ojca. Ten 'krzyk' to takie agresywne darcie sie. nie wiem co o tym myslec. skad to mam i dlaczego?

Gość gość
znerwicowana jesteś, poukładaj se życie, a samo przejdzie

Gość w2014
fakt mam troche spraw na glowie. ale dziwi mnie ten glos mojego ojca, juz od kilku dobrych lat nie mieszkam z nimi i widujemy sie bardzo rzadko

Gość gość
Napisz coś więcej o tym. Czy to tak jakby ktoś w twojej głowie szybko przewijał taśmę ? Czy czujesz duże zdenerwowanie i nie wiesz co z tym zrobić ?

Gość w2014
to wyglada tak, ze leze gotowa do snu z zamknietymi oczami, odprezam sie i wtedy ni z tego ni z owego, krzyk w mojej glowie. ostatni pamietam, ze to bylo "KUR***" i oczywiscie, po kazdym takim wydarzeniu jestem zdenerwowana i niespokojna, az do zasniecia.

Gość gość
jak żyłam w stresie, to non stop słyszałam głos matki, która niestety ma dość chrapliwą jego barwę i bardzo drażniącą uszy (wtedy też już rzadko się z nią widywałam). od jakiegoś roku nie mam żadnych większych problemów, wyciszyłam się i ten głos w mojej głowie przestał w końcu napierrdalać :)

Gość gość_B
Tez tak mam, tylko to był krzyk mojej matki. Musiałaś być kiedys zrelaksowana i niespodziewanie ojciec CIę musiał wystraszyć takim wrzaskiem, ze to tak utkwiło Ci w podświadomości. Co ciekawe kiedyś głośno z siostrą słuchałyśmy muzyki i sprzątałyśmy i moja matka wkroczyła i krzyczała na nas. Maja siora mówi, że do tej jak słucha głośno muzyki, nawet w swoim mieszkaniu to wydaje jej się, że matka krzyczy w tle, ja mam to samo...

Gość w2014
dziwna, ale ciekawa sprawa. myslalam, ze wariuje. ciesze, ze jest wiedzej takich szalonych jak ja haha musze, zaobserwowac, czy te 'krzyki' wiaza sie z moim aktualnym stanem, czy moze to bardziej ogolna sprawa jest.