Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziecko to dobry prezent na 25 urodziny chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Nieplanowane,ale on powiedzial,ze jak cos to nic zlego i bedziemy rodzicami. Nawet mnie juz gladzil po brzuchu. Myslicie,ze ucieszylby sie?

Gość gość
myslę, że wolałby playstation ;)

Gość gość
zależy kim dla niego jesteś, jeśli przelotną znajomością to nie bardzo, jeśli tworzycie udany szczęśliwy związek to może się ucieszy, ją bym się cieszył

Chyba tylko ciężka choroba mogłaby być lepszym prezentem ;)

Gość gość
Nieplanowane tzn,ze zabezpieczalismy sie, ale jakies ryzyko zawsze jest, dlatego rozmawialismy o takiej ewentualnosci

Gość gość
Była żona mojego męża urodziła mu te głupie dziecko akurat w dniu jego urodzin. PRZEFRANCA, płodna jak królica. Nie kochał jej, chciała go zatrzymać na dziecko, ale jak widać francy nie wyszło. Oczywiście franca brała tabletki,a świstak potem zawijał je w te sreberka ;)

Gość gość
dziecko na urodziny ? :D z******ty prezent nie ma co .......

hehe. ja bym wprowadziła poprawkę do słownika, że to kobieta zapładnia a nie facet. bo czasem to naprawdę jakby kobieta zapładniała. biedne dziecko:(

Gość gość
jak facet uprawia seks bez zabezpieczenia to chyba jest przygotowany na to, że może zostać ojcem. W najgorszym wypadku będzie płacił alimenty :)

A Twój mąż (ten od żony zapominającej o tabletkach) biedaczysko musiał ją posuwać mimo, że jej nie kochał? Rypał ją już jak równolegle pukał Ciebie? Biedaczek - z deszczu pod rynnę...

Gość gość
Chyba zle mnie zrozumieliscie...ja nie jestem gotowa na to, poza tym nie chce miec dziecka nieslubnego, ale gdyby juz to sie stalo to powiedziec mu? Akurat bede wtedy wiedziala, ale moge poczekac z tym newsem

Powiedz mu jak tylko się dowiesz - i tak będzie miał przej****e jeśli zaszłaś. Lepiej wiedzieć wcześniej - więcej czasu na przygotowanie i przyzwyczajenie się do tej myśli.

Gość gość
Nie kochanie :) Poznałam go 8 lat później, więc nie udało ci się. A Ty tak jak i pozostałe osoby na tym świecie uprawiasz seks będąc tylko w pierwszej fazie zakochania :)