Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaż napis kto pomoże

Polecane posty

Gość gość

witam otóż mam tatoo które chcę trochę powiększyc i cos jeszcze dopisc a mianowicie mam napisane nienawidze i kocham, przed tymi słowami chciałabym cos jeszcze dopisac szukam jakiegos pomysłu tylko że w j. łacińskim mam zrobiony ten napis wiec słowa dopisane tez lepiej by były w tym samym j. moze ktos potrafił by cos jeszcze dodac w 2 lub 3 słowach cos do tego ??

Gość gość
to chyba ty masz wiedziec, co kochasz i czego nienawidzisz. Po diabla ci takie napisy, skoro nawet tego nie wiesz? Daj sobie spokoj z tatuazem, zamadrzejesz kiedys ( mam nadzieje) i bedzisz tylko zalowac.

Gość gość
ejus dimidium osores et amatores Swoja połowe nienawidze i kocham

Gość hermionaona
tatuaż ma coś znaczyć dla Ciebie a nie dla nas. Zresztą wyobrażasz sobie siebie w wieku 50lat z wydziaranymi napisami, które są o niczym?

Gość gość
ch*j cie to obchodzi , każdy robi to co lubi a ty jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wpierdalaj . po prostu szukam pomysłu i tyle a tautaż nie oznacza tego że ktos jest głupi . no soryy ale jak cie temat nie interesuje to sie wstrzymaj z wypowiedza jesli ci sie tatuaz nie podoba to zachowaj to dla siebie

Gość hermionaona
jakie "ejus"? W łacinie nie ma litery "J"

Gość gość
napisy o niczym ? hello zrobiłam sobie go bo są osoby które kocham i nienawidze a to ze chcę cos dopisac to nic złego szukam pomysłu. i prosze niech sie nie wypowiadają osoby które nie mają za grosz tolerancji dla innych ludzie. jakies pomysły ?? na dopisanie czegos ?

Gość gość
Uzylam translate google takze nie wiem czy to poprawnie gramatycznie. Zasada pierwsza, jak nie znasz jakiegos jezyka to nie rob w nim tatuazu!!!! Jesli ktos, kto zba zobaczy byki to sie osika ze smiechu. Moja znajoma angielski zna jak zna, miala miec napis " kiedys Cie zobacze" a wytatuowane ma " i will saw you" :D powodzenia !

Gość gość
i to cos wyzej po łacinie ?? chyba raczej nie bo czytałam róże teksty ale z czyms takim się nie spotkałam

Gość gość
dlatego jak narazie szukam pomysłu moze byc po pl. a potem bede szukac tłumaczenia ale na pewno nie na traslatorze o to się nie martwcie :)

Gość hermionaona
w życiu każdego z nas są osoby, które kochamy i nienawidzimy, ale to nie powód, żeby robić sobie tatuaż.

Gość gość
jezu co za ludzie . nie macie nic konkretnego do powiedzenia w tym temacie to sie k***a nie wypowiadajcie. dobrze ze kazdy ma w zyciu takie czy takie osoby . a ja chciałam tatuaz kocham to i ch*j cie to obchodzi . było to moim marzeniem podoba mi ie i tylleeeee .

Gość gość
kocham seks, nienawidzę anala

Gość gość
po co robic tatuaz dla samego posiadania go?bez sensu ja robie dziary jak cos waznego dzieje sie w moim zyciu i to uwieczniam a nie zeby szpanowac ze mam dziare

Gość gość
kocham moją głupotę, nienawidzę kiedy inni to zauważają

Gość Goscinka
Masz napisane "nienawidze i kocham" czy oddzielnie "nienawidze" i obok " kocham" jak to jest rozmieszczone pionowo/ poziomo? Czy jest przerwa miedzy wyrazami? I czy jest ten lacznik " i" czy sa to samodzielne wyrazy?

Gość gość
ja tez nie szpanuje nim ok ? nie jestem taka osoba , mam gdzies co mówia o mnie inni , jak wygladam itd mam to co mam a tatuaz to jest to co chciałam miec ale nie w stylu wzorek tylko cos co ma pewne znaczenie dla mnie zreszta nieważne ja tu szukam pomysłu a wy zamiast pomóc to głupoty piszecie nie lubie kiedy ktos się wtrąca , ja nie załozyłam tematu < tatuaż jakie macie o nim zdanie > więc albo nie umiecie czytac albo macie problemy ze zrozumieniem pewnych inf .... no sory ale to nie o tym temat

Gość gość
mam napisane tak Odi et Amo . tylko w innej czcionce oczywiscie

Gość gość
Może wstaw zdjęcie albo chociaż napisz dokładnie gdzie masz ten napis bo tak to nie wiadomo gdzie i czy w ogóle da się coś dopisać.

Gość gość
da się dopisac . mam to na ramieniu więc spokojnie trzy słowa się zmieszcza jesli miałoby to byc jednym ciągiem tzn w jednej linijce

Gość gość
na ramieniu? jesteś mężczyzną?

Gość gość
wytatułuj sobie " K***A ANALNA "

Gość gość
tatuaż na ramieniu wygląda dobrze tylko u Martyny Wojciechowskiej

Gość gość
kobieta. skad wiesz co mnie boli. nic mnie nie boli jestem zadowolona z tego tatuażu . po prostu mam zamiar kontynuować dziaranie i co cie to obchodzi !!

Gość gość
no nie mają sensu, dlatego małolaty nie powinny ich robić

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę z tego jak będzie wyglądał jakikolwiek napis dłuższy niż dwa słowa na ramieniu? :/

Gość gość
i nie jestem małolata / sorki zle sie wyraziłam dokładnie mam go na przedramieniu. sorki ze tak chaotycznie pisze ale wkurzaja mnie wypowiedzi tych wrednych ludzi którzy potrafia obrazic człowieka nie znając go a oceniając jedynie po tym ze ma tatuaz. mogłabym sie założyc ze od wielu z tych osób mam bardziej poukładane w głowie z tego wzgl ze życie mnie wiele nauczyło nie miałam łatwo i potrafię docenic wiele rzeczy i na pewno nie skreslam ludzi po tym ze ,, ktoś ma tatuaż "

Po co ci tatuaż, jak nawet nie wiesz co sobie wytatuować? Tatuaż ma wyrażać ciebie nie nas. Ty natomiast jesteś zwykłym lemingiem, który musiał mieć tatuaż z napisem na przedramieniu tylko dlatego, że teraz taka moda. Ot, cała prawda

Gość gość
ale my nie skreślamy nikogo po tym, że ma tatuaż. Skreślamy kogoś po tym, jak widzimy co ma wytatuowane :D