Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moga byc oznaki ciazy

Polecane posty

Gość gość

witam, mam pytanie do was. W 11 dni cyklu uprawialismy sex z parterem. 5 dni pozniej mialam lekkie plamienie. Od paru dni bola mnie piersi ale tylko wieczorami i po poludniami. Miesiączke mam dostac dopiero za 2 tygodnie. Boli mnie w podbrzuszu oraz gdy naciskam na podbrzusze wlasnie, czasami pobolewa mnie zoladek tez wieczorami. Czy to moze oznaczac ciaze?

Gość gość
zanim dostalam "niby okresu" to bolal mnie zoladek. to byl pierwszy objaw ciazy u mnie

Gość gość
Witajcie. Mam pytanie, które nie daje mi spokoju. Otóż od kilku lat biorę tabletki, zawsze regularnie, bardzo tego pilnowałam, ale ostatnio wyjechałam na 2 tygodnie i... nie wzięłam ze sobą blistra, a nie miałam możliwości pójścia do lekarza po receptę. Takim oto sposobem ominęłam 3 i 4 tabletkę, a po powrocie 8, 9 i 10 (zapomniałam!). W międzyczasie współżyłam z narzeczonym bez zabezpieczenia, mimo, że był to stosunek przerywany, to narzeczony się zapomniał i dwa razy się zdarzyło, że palce w nasieniu włożył mi do pochwy... Nie boję się ciąży samej w sobie, ale chodzi o to, że bardzo intensywnie trenuję na siłowni i nie chciałabym w ten sposób źle wpłynąć na ewentualne maleństwo. Od współżycia minęło kilka dni, ale nie jestem w stanie powiedzieć ile, bo nie zwróciłam uwagi na daty. Co mam zrobić? Wiem, że lekarz jeszcze ciąży nie wykryje, test także nie. I czy brać dalej tabletki? Skołowana trochę jestem.