Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhxcn

sasiad mnie wkur wrzuca wszystko do mojej skrzynki

Polecane posty

Gość nhxcn

jak mnie wnerwia ten kurd**el no slowo daje nigdy nikogo nie wyzywam, no ale ile mozna jak go oduczyc wrzucania niechcianych rzeczy ze swojej skrzynki do mojej

Gość gość
jakie to są "niechciane" rzeczy?

Gość gość
wrzuć mu psie g***o

Gość gość
Wrzucaj mu z powrotem!

Gość gość
dokładnie, i dołóż jeszcze swoje niechciane reklamy itp. Jak sie bawic, to we dwoje :D

Gość nhxcn
tony ulotek, jakies ogólne listy z banku, bez adresata, zaproszenia na wystawy , sprzedaż kołder itp. jakies gazetki itp. codziennie wyciągam tone makulatury i dziwnym trafem zawsze w 2 egzemplarzach d**ek cholerny

Gość gość
skąd wiesz, że to TEN konkretny sąsiad?

Gość nhxcn
no niby tak, przed chwila własnie tak zrobilam, ale ja nie mam czasu ani ochoty na taka dziecinade jutro wyjezdzam na miesiac i boje sie ze po 2 tyg. listonosz juz nie bedzie mial gdzie wrzucic listu jak do mnie przyjdzie

Gość nhxcn
nie wiem na 100 procent ale mieszkam tu 5 lat i ani razu mi sie coś takeigo nie przytrafiło, a odkąd oni się wprowadzili 4 miseiące, non stop mam skrzynkę zapchaną gdybym miała 100 pewnosci, że to on to poszłabym i wprost bym mu powiedziała, no ale tej pewnosci nie mam

Gość gość
daj któremuś z zaufanych sąsiadów kluczyk od skrzynki żeby wyciągał pocztę. Wiadomo, złodzieje nie śpią

Gość nhxcn
mieszkamy na przeciwko siebie i jak się spotykamy na klatce, to oni ani be ani me, nawet nie odpowiadają na moje ' dzień dobry' mam ich w nosie, już tez się do nich nie odezwę, po co mi to, będą jak powietrze. dziwne to, bo to młodzi ludzie, młode małżeństwo a takie jakies buce

Gość nhxcn
no niestety jedyny zaufani sąsiedzi wyjeżdżają w tym samym czasie. a sąsiadów mam dziwnych, np. odbierają moje paczki od kurierów o czym ja nic nie wiem, a potem przynoszą do domu i mają wielkie pretensje, zę muszą moje paczki odbierać. juz jednemu powiedziałam 'więc prosze nie odbierać, ja nic nie wiem, z eoni pani moje paczki przynoszą'. i co. znowu odebrał i znowu z pretensjami, no ludzie...

Gość ojciec NN
jak tlen czy azot? :classic_cool:

Gość gość
To: 1. idź do tych konkretnych sąsiadów i powiedz, że prosiłabyś o nie wrzucanie reklam do Twojej skrzynki, bo wyjeżdżasz i nie będziesz mogła jej opróżniać, a listonosz nie będzie mógł wrzucać listów. Powiedzą, że to nie oni, więc powiedz, że pytalaś innych sąsiadów i żaden się nie przyznaje, więc zostają oni :D Przy okazji poproś o zwrócenie uwagi na Twoje mieszkanie, bo w końcu mieszkają na przeciwko 2. Dajesz kluczyk od skrzynki koleżance/komuś z rodziny. Przy okazji dobrze byłoby gdyby czasem ktoś się pojawił u Ciebie w mieszkaniu i sprawdził czy wszystko OK.

Gość gość
wrzuc mu oznaczoną ulotke i zobacz czy ci odda

Gość nhxcn
i to jest pomysł, dzięki

Gość nhxcn
nie bede do nich chodzić skoro mają mnie w d***e i nawet nie raczą odpowiadac na moje 'dzień dobry'. nie bede się poniżać przed jakimiś dupkami

Gość gość
No to nie zawracaj więcej nikomu d**y panienko, ludzie czytają te wypociny do końca tak jak ja i na końcu dowiadują się, że masz focha jak małolata.