Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaskoczyc faceta erotycznie

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym jakos zaskoczyc mojego faceta,bo ostatnio zobaczylam w jego historii,że ogląda filmy p***o, i panienki na zywo na czacie ;/ Co mam zrobic,aby go zaskoczyc? Ja go nawet zapytaalm czy jemu czegos brakuje i czy chcialby cos wprowadzic do lozka? A on,ze w sumie nie,bo jest okej... ale wspomnial cos o zelach z durexa... Jak go zaskoczyc? Ja myslalam nad tym,aby kupic swieczki takie male i je po calym mieszkaniu rozlozyc, zrobic kolacje,ale co dalej ?? To nie jest zadne zaskoczenie erotyczne...

Gość gdybyś
wywalić za drzwi walizki poropnuje pało

Gość gość
Pokaz mu sie przez kamerke. Inni tez beda mieli przyjemnosc z tego :-D

Gość gośćwwwww
autorko, jesteś katoliczką?

Gość gośćK
chcesz go zasoczyc erotycznie a przyszly Ci do glowy swieczki rozlozone po domu? myslisz jak kobieta romantycznie, a on wchadzac na p***o nie szuka nastroju ale seksu, zaskocz wiec go erotycznie ale z meskiego punktu widzenia

Gość gość
powiedz mu, że jesteś mu wierna to go zaskoczysz

Gość gość
Tak jestem, katoliczką. Ale te swieczki to taki element nastroju. Z meskiego punktu widzenia tzn ? Moze jakas podpowiedz?

Gość gośćwwwww
jak jesteś katoliczką to go nie zaskoczysz.

Gość gośćK
serio mam Ci powiedzieć wprost? zalezy na jakim juz etapie sa wasze milosne doznania..

Gość gość
Ja tam zrobiłm na rocznice, rozstawiłam świeczki po pokoju, zrobiłam pyszną kolacje, a facet mi się wzryszył, miał łzy w oczach tak go zaskoczyłam to było słodkie, ale chyba nie o to Ci chodzi :) jak już będziecie leżeć w łóżku wieczorem to miej schowaną gdzies bielizne, wstań i ubierz sie, weź szlafrok..włącz muzyka, zrób mu striptiz, potem zajmij się jego paniskiem, zrób lodzika, będzie w 7 niebie :) gwarantuje :)

Gość gość
Proponuje abys mu zrobila przyjemnosc. On patrzy przez dziurke od klucza a Ty robisz jego zyczenia seksualne :-D On lubi kamerki. To g o rozgrzeje. I nie otworz drzwi!

Ja go nawet zapytaalm czy jemu czegos brakuje i czy chcialby cos wprowadzic do lozka? A on,ze w sumie nie,bo jest okej... ale wspomnial cos o zelach z durexa... ********* I co ma p***o do zeli? ********* Skoro jestes ze swoim facetem to powinnas wiedziec czego pragnie.

Gość gośćK
"peniska" "lodzika" .. sorry ale wypada w tym momencie, nienawidze zdrobnien, to tak jakby gimnazjum zabierala sie za sprawy lozkowe ;| nie wyobrazam sobie zeby podczas seksu uslyszec bedziemy dzis zabawiac sie peniskami i cipeczkmi bedziemy robic lodziki i lizac muszelki.. f**k sick!

Gość gościówkaa
Ja swojego ostatnio przywiązałam do krzesła.. sama włączyłam muzykę i zaczełam robić striptiz.. podchodziłam do niego bliżej tańczyłam pupą przed jego twarzą, ocierałam się o niego biustem itp.. pózniej zsunęłam jego bokserki i robiłam mu loda.. na koncu usiadłam na nim i wystarczyła chwilka i doszedł. Cały się trząsł :D powiedział że nigdy czegoś takiego nie przeżył .. :P

Gość gość
To co mam Ci napisać ?? Weź k****a do mordy ??? Lepiej ??!!

Gość gośćK
hahahaha przesadny wulgaryzm tez mnie rozsmiesza bo to jakby nawet podstawowka sie za to zabierala ;D nie lepiej napisać zrob mu loda, zabawcie sie oralnie? od razu to brzmi na poziomie jelsi mamy powaznie podejsc do tematu

Gość gość
Jestesmy ze soba 4 lata... i po prostu ciezko mi cos wymyslic (Kiedys ktos mi powiedzial,ze obojetnie co bym zrobila to i tak mi bedzie ciezko,bo jak facet jest z jedna kobieta tyle lat to zna kazdy element jej ciala...),ale z ta kolacją itd to dobry pomysl,dzieki :)) macie jeszcze jakies?

Gość gościówkaa
Ja ze swoim jestem 6 lat i co :P w łóżku trzeba mieć fantazje. Oni nie chcą świec dziewczyny ani romantycznej muzyki. To my tego chcemy. Oni chcą gorącej nocy :D Dlatego proponuje spróbować to co opisałam wyżej :)

Hey. Ciezko jest cos doradzic bo nie wiem jak wyglada u was pozycie. Rozmawiacie na takie tematy jak fantazje sexualne? Moze zaytaj go wprost...

Gość gośćK
proponuje zaczac juz gre wstepna slowami, najlepiej napisz mu prosty ale sugestywny sms gdy bedzie w pracy..albo lepiej wyslij mu kawalek biustu czy jakies ladne ujecie w bieliznie pupy mmsem ;) to go nakreci, jakw roci to a) mozesz rzucic sie na niego juz w samym przedpkoju b) kolacja, zmyslowe ubranie klimacik <-- a lub b zalezy od tego czy czesciej jestescie spokojny (wedy a zaskocz go!) czy spontaniczni ( wtedy b wzruszy sie i bedzie mu milo)

Gość gość
Akurat "cipeczka" to ładne określenie :) "C**a" brzmi ordynarnie.

Gość gościówkaa
robiłam też swojemu pokaz jak sama robie sobie dobrze + seksowne bielizna, szpilki, pończochy. Robiłam mu również masaż nago (oboje), masaż najpierw rękami, pózniej moim ciałem ocierałam się o niego muskając jego skórę, a pozniej masaż moją xxx, pózniej odwróciłam go i zabawiłam się jego penisem do samego końca :)

Gość gość
Dzieki bardzo przydaly mi sie te rady :)) Zastanawiam sie tylko czy faktycznie wyslac mu kawalek jakiegos "zdjecia np. biustu" a potem jak wroci sprobowac z tym przywiązaniem do krzesla? Czy po prostu nie wysylac mu zadnego zdjecia tylko zaczac wieczorem zabawe? :)) Znacie jakas fajna muze do striptizu ?:d

Gość gośćK
moze byc wspolna kapiel czy prusznic + seks oralny i klasyczny? mozesz nagle tez podczas ogladania filmu zaczac sie do niego dobierac, ja np osobiscie lubie bezposredniosc, troche g***townsci, klapsow, seks w terenie jest bardzo podniecajacy

Gość gość
Wspolna kapiel, seks w terenie, seks przy filmach p***o- to juz bylo ...

Gość gość
Albo przywiaz go do lozka i zapros innego faceta niech popatrzy :-D D

Gość gościówkaa
Wpisz w wyszukiwarce- radio do seksu :) 2 pierwsze strony - genialne radia puść z komputera i nie będziesz musiała zmieniać muzyki :) tam są na prawdę "nastrojowe" kawałki :)

Gość gość
dzieki :)) A gdyby tak połączyc: 1. świece po pokoju + wino 2. przywiązanie do krzesla + striptiz 3. po wszystkim kolacja :)) moze byc ?

Gość gośćK
no a seks po tym stripsie hehe :P ja tam w kolajcyjki bym sie nie abwila, zawsze po udanym seksie zamawiamy cos bo sil brak hehe i jemy nago w lozku :P proponuje jakies pejczyki, lanie wosku na cialo (uuu mega ciekawe doznania), albo seks oralny z pomoca kostki lodu (to badziej dla niego)