Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na randce facet gapił się na inną

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. BYłam na randce z super facetem. BYło miło, siedzieliśmy, rozmawialiśmy. Ale zauważyłąm, ze 2 razy gapił się przeszywającym wzrokiem na jedną laskę, która akurat przechodziła. Na dodatek była ruda:( On myślał chyba, ze ja tego nie zauważyłam, a jednak. Ona też się na niego gapiła jakby chciałą go zaraz zerżnąć.

Gość gość
Moze ma zeza? :-D

Gość gość
Nie ma :(

Gość gość
widocznie nie jest tobą zainteresowany, nudził się

Gość gość
Up

Gość gość
Możliwe, przykre to... :( to nawet nie o to chodziło, ze się nudził, ale tamta gapiłą się na niego w taki sposób, ze masakra. Żałuję, ze nie przesiadłam się obok niego jak przechodziła.

Gość gość
BTW dlaczego takie zdziry ściągają wzrokiem facetów, kiedy ci siedzą z innymi?

Gość gość
A może się znali...

Gość gość
NIe wiem czy się znali, raczej nie, bo by pewnie sobie czesć powiedzieli.

Gość gość
I znów popełniasz typowy błąd. To on jest szmaciarz, bo z Toba był na randce, a gapił się na inną. A ona co, że była w pobliżu i się gapiła? On powinien ja ignorować

Gość emilka23231231
mimo,że to tylko było patrzenie sie to nie dobrze to wrózy ...obserwuj go

Gość gość
Tzn to nie były jakieś długie powłóczyste spojrzenia, tylko ułąmek sekundy kiedy rzucił na nią wzrokiem, ale tak przeszywającym, ze nie mogło mi to umknąć. I tak było też 2 raz kiedy przechodziłą, bardzo blisko niego. I nie mówcie, że laska jest ok, bo kiedy ja przechodzę obok pary siedzącej w restauracji to nie lampię się na gościa tylko normalnie idę.

Gość gość
Ja też się dziwę takim tanim szmatkom, które lampią się na mojego narzeczonego, kiedy we dwoje gdzieś idziemy lub jesteśmy. One się chyba w ten sposób dowartościowywują.

Gość gość
Za to wy macie kompleksy chyba

Gość gość
A co k***a nie mogą się patrzyć idiotko?

Gość gość
K***a na nieswoich chłopów idiotko jakby ich chciały zerżnąć?

Gość gość
Boshe ruda!, czy Wy drogie Panie zdajecie sobie sprawę, jak działają na nas rudowłose niewiasty? przecież to chodzące boginie one aż kipią seksem...

Gość gość
Ja tam nie mam żadnych kompleksów , niczego mi nie brakuje. No i w końcu na randce był ze mną a nie z rudą.

Gość gość
Wcale nie trzeba sobie mówić 'cześć' jeśli się kogoś zna. To jest typowy błąd zakładać takie coś.

Gość gość
no to moja kreatura cały czas to robi. i co gorsze nie spojrzy raz, tylko patrzy przeciągle i jeszcze komentuje, że jakaś tam ma krótką spódnicę czy duże cycki. co najgorsze jesteśmy razem 20 lat i robił to od samego początku. Ach, i uważa jeszcze, że to absolutnie normalne. na przystojnych facetów też tak patrzy -.- a kiedy go objeżdżam, to twierdzi, że jest "estetą i lubi podziwiać ładnych ludzi niezależnie od płci".

Gość gość
Zależy jak na kogo. Ja tam zawsze wolałem blondyny.

Gość gość
Dziewczyny,gdy przechodzi fajna laska trzeba podyskutować z chłopkaiem na temat jej urody;).Gdy w obrębie własnego wzroku widzę atrakcyjną dziewczynę,wskazuję ją mężowi i dyskutujemy czy podziela moje zdanie:).

Gość gość
2013-11-06 23:41:09 i takie kobiety lubię najbardziej ;) plus dla Ciebie ;)

Gość gość
Dzięki:).

Gość gość
Ok ale to jest twój mąż. I to jest różnica. Ja nie będę dyskutować o urodzie pań, bo nie mam zamiaru wpychać mu w ramiona obce baby. Chociaż jeszcze na początku randki siedziały przy stoliku moje koleżanki i się z nimi przywitałam. Później też dla żartu powiedziałam, ze to koleżanki ze szkoły, bardzo fajne. Na co on odpowiedział, ze nawet nie zwrócił uwagi. Potem jednak zwrócił uwagę na rudą :)

Gość gość
Jeśli facetowi zależy,to nie zrobi skoku w bok i lepiej przekonać się o tym wcześniej niż później.

Gość gość
Może przy najbliższej okazji zapytam go czy lubi rude, bo widziałąm, jak się oglądał za taką...

Gość gość
dokladnie trzeba umiec sie zachowac, jak pokazesz ze jestes zazdrosna to facet traci zainteresowanie i jeszcze bardziej go ciagnie do tamtej. Laska wyzej wiec co robi masz i plus ode mnie. Moja mi kiedys powiedziala jak sie zagapilem na napradwe zjawiskowa dziewczyne: "obejrzala ja sama i mowi, niezla laska, zapoznac Cie ?" :D i po temacie. :)

Gość gość
Nie wyciągaj tego tematu:),pewnie nadarzy się inna okazja.Nie angażuj się za szybo w tą relację,sprawdź jaki on jest.

Gość gość
*szybko.