Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta zdrowe odżywianie co jecie w pacy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Wychodze z domu o 9, wracam o 19, pracuje przy komputerze 8h. Nie mam pojecia co jesc zeby nie wracac do domu głodna i nie robić sobie kolacji. Chodzę spać o 22-23 więc kolacja o 20 to troszkę za późno, wszelkiego rodzaju diety jakie są w internecie mnie nie urządzają bo nie mam jak ugotować sobie ryby czy kurczaka. Macie jakies pomysły co jeść niskokalorycznego a w miarę pożywnego? Albo jakaś dieta? Mam pracę siedzącą praktycznie żadnego wysiłku, a chcę schudnąć 10kg.

Gość gość
ja przygotowuję sobie pojemniczki i tam mam obiad normalnie. Ja pracuję od 10 do 18, więc rano normalnie śniadanie jem, w pracy obiad na przerwie ok 15 godziny, a o 19:30 w domu jem zawsze jakieś surówki albo sałatki.

Gość gość
pracuje w miesnym -wpierdzielam kabanosy

Gość gość
No ja własnie też pracuje od 10 do 18, nie mam przerwy śniadaniowej, pracuje sama mogę jeść kiedy chce, tylko nie wiem co jeść, póki co noszę sobie do pracy chleb razowy i pomidorka albo ogórka i tak co 2 godziny jem 2-3 kromeczki, do tego grejfrut albo pomarańcza, ale zastanawiam się co jeszcze może innego sobie przygotowywać żeby było w miarę smacznie a zdrowo i niskokalorycznie no i co jeść na kolację bo w sumię o 19;30 to już dość późno...

Gość gość
jak najbardziej możesz jeść kolacje o tej porze. zależy tylko co ty jesz na tą kolację. o tej porze musi być to danie lekkie

Gość gość
No wlasnie, tylko jakie? wczoraj zjadłam jednego gołąbka w sosie pomidorowym, z pomidorów bez zadnych zasmazek itp, nie mam za bardzo czasu na gotowanie, bo jadłabym wtedy o 21, ale co jecie w pracy? co mozna zabrac ze sobą takiego żeby to było niskokaloryczne, jakas dieta?

Gość gość
ja kupuje owsianki i inne zdrowe przekąski tu www.eko-pychotka.pl zamawiam internetowo i produkty przychodzą do mnie, po czym przygotowuje posiłki, np na sniadanie owsianka z bananami i suszona zurawina i orzechami :) naprawde nie trzeba duzego wysilku zeby dobrze jesc