Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desigirl

Chce wyjsc za maz za Hindusa

Polecane posty

Gość desigirl

Bardzo chcialabym wyjsc za maz za Hindusa nie mowie tutaj od razu podkreslam od zadnym oderwanym od punjabskiego pluga tudziez chlopca siedzacego na kasie w Tesco. chcialabym szarmanckiego i wyksztalconego pomykajacego w pieknie skrojonym garniturku po londynskim City. Ale urodzonego w Indiach wciaz skromnego i pracowitego w odroznieniu od wielu swoich pobratymcow urodzonych w UK. Marze od hinduskim slubie, czerwonej kreacji i 3 dniowym weselu musze porzadnie zabrac sie za poszukiwania :)

Gość desigirl
up

Gość gość
szmato ty zasmiecasz tylko dobra biala rase, powinno ci sie twoja p**de zacementowac zebys twoim pomiotem nie zasmiecala swiata

Gość gość
Wbrew powszechnemu stereotypowi, wyedukowany, elegancki Hindus poszukujący żony, "poleci" na wyedukowaną, elegancką pannę.Ciebie może jedynie tylko "przelecieć". Ha..ha..ha... Napisz do Hinduskiego biura matrymonialnego (buahahah) a może coś znajdziesz.

Gość gość
ty szmato jak śmiesz dawać pupska brudasowi ?

Gość gość
za dużo Bollywoodu 🖐️ chociaż zawsze lepszy Hindus niż Arab!

Gość gość
a po ślubie ten fantastyczny facet w garniturku okaze sie potworem, jak chcesz sobie spieprzyc zycie to Twój wybór kobieto> Sama bym na takiego nie spojrzała nawet

Gość gość
Ale musisz stanowczo znaleźć wyznawcę hinduizmu! Co to wierzy w karmę, reinkarnację itd, bo to często dobrzy ludzie, którzy wierzą, że każdy uczynek do nich wróci :D Nie bierz przypadkiem muzułmanina, bo w Indiach ich sporo!

Gość desigirl
jestem wystarczajaco wyedukowana (plski i brytyjski dyplom) i sama pracuje w City gdzie wlasnie takich facetow spotykam :) niestety w wiekszosci zonatych widze jak traktuja swoje zony jak sie o nich wypowiadaja. Z niektorymi parami jestem na stopie przyjacielsko-towarzyskiej i widze jak fajnymi sa malzenstwami nie ma w nich tego napiecia i wiecznie klotliwego tonu jaki zawsze uderza mnie kiedy obcuje z polskimi parami. Wiekszosc oczywiscie ma za zony Hinduski co jest rzecz calkowicie naturalna ale zdarzaja sie rowniez malzenstwa mieszane To co najbardziej mi sie podoba to etos edukacji i wspolnego budowania sukcesu,oraz dazenia to polepszenie swojego zycia Rozmarzylam sie :) a co do Bollywood to raczej juz nie ogladam niestety obecne filmy nie umywaja sie to tych starych :)

Gość gość
i juz sie odezwaly zakompleksione polskie szmaciska :D

Gość gość
ale wiesz ze musisz miec posag zeby na ciebie w ogole spojrzał?a potem on lub jego rodzina pojeja cie kwasem albo zabija zeby on sie mogl ozenic ponownie i znow wziac kolejny posag?

Gość desigirl
w ktorej czesci moje wypowiedzi wyczytales, ze jestem zakompleksiona :)

Gość gość
ja mam meza Hindusa. I nie zamienilabym go na innego. A juz w szczegolnosci na Polaka. Zreszta po tym forum doskonale widac dlaczego Polki wola obcokrajowcow...

Gość gość
desigirl o zakompleksieniu nie bylo o Tobie, tylko o tych co juz zaczynaja sie rzucac na ciebie

Gość desigirl
o moj posag sie nie martw :) do zony hindusa wiem co masz na mysli. Jak patrze na moje znajome malzenstwa to czasmi az czuj uklucie zazdrosci. Faceci sa wyksztalceni, grzeczni, pelni szacunku nad problemami dyskutuje sie normalnym tobem glodu ale napewno wiesz o czym mowie :)

Gość Polka91
"Zreszta po tym forum doskonale widac dlaczego Polki wola obcokrajowcow..." Pisz za siebie, a po forum doskonale widać co Polki sądzą o wszelkiej maści zmazuchach. Przegrałaś życie. :D

Gość desigirl
hehe to zwracam honor czasami wypowiedzi na tym forum sa tak randomowe i przeczace wszelkiej logice, ze az sie gubie ;)

Gość gość
przegralam zycie?? Buhahaha chcialabys miec takie zycie jak ja...ale nie dla psa kielbasa laleczko

Gość gość
poza tym jesli 91 to twoj rocznik, to wybacz w d***e bylas gowno widzialas :D

Gość Polka91
Tak, strasznie ci zazdroszczę hinduskiego brudasa :D

Gość gość
wiem :D i widze, ze pochodzisz z nizin intelektualnych...przegrancu

Gość gość
o, modliszka wrocila :D i co tam corko szmatlawca?? matka dalej rozklada nogi w ramach wizy??

Gość desigirl
haha brudasa nie wiesz dziewczynko o czym mowisz :) w londynskim metrze zapach potu, loju niepranych ubran i trawionego alkoholu najczescie pojawia sie kiedy do wagonika wsiadaja nasi rodacy budowlancy i magazynierzy :)

Gość gość
desigirl powodzenia. Szkoda mojego czasu zeby sie znizac do poziomu tej malolaty...panienka wypisz wymaluj z powiedzenia o idiocie

Gość gość
co modliszka myslalas, ze nikt sie nie kapnie idiotko?? hahahahaha

Gość desigirl
dzieki :) tobie rowniez wszystkiego naj szczesciaro :)

Gość gość
Wcale ci sie nie dziwie. Jeden jest miłością mojego życia. Powodzenia w szukaniu. Tyle ze tutaj "ludzie" zepsuja wam życie

Gość desigirl
dzieki mam nadzieje, ze szczescie sie do mnie tez usmiechnie a wszystkich szczekaczy mam gleboko w powazaniu :)

Gość gość
Marze od hinduskim slubie, czerwonej kreacji i 3 dniowym weselu musze porzadnie zabrac sie za poszukiwania usmiech.gif x Chcesz 3 dni wesela to weź polskiego górala .