Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia slubna doradzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, wiem, ze to nie ten dział, ale tu prawie każda z was to mężatka :) chciałabym się poradzić, która z tych 3 sukienek jest najładniejsza? http://pokazywarka.pl/y3q4m4/ bo chce wybrac jedną i dać krawcowej do zrobienia ale nie mogę się zdecydowac. Byłabym wdzięczna o kazda opinie.

mnie się żadna nie podoba, nie są eleganckie, ale jeśli już koniecznie to 2, pierwsza w rzeczywistości pewnie będzie tandetna

Gość gość
ta ostatnia jest boska

Gość gość
ostatnia

Gość gość
Jak dla mnie wszystkie do bani ale gdybym nie miała innego wyboru to wybrałabym trzecią.Tobie naprawdę podoba się ta pierwsza??

Gość gość
w tej 1 podoba mi się gorset, dół bym zmieniła na bardziej delikatny, nie taka princeska jak na zdjeciu

Gość gość
autorko idź do salonu i sprawdź w jakim fasonie najlepiej wyglądasz dla te 3 kreacje są nie do przyjęcia, po prostu tandetne:P

Gość gość
ciezko isc z wielkim brzuchem i mierzyć sukienki;/ gdybym nie była w ciązy to chetnie bym chodziła

Gość gość
bo to co Ci się podoba niekoniecznie będzie dobrze na tobie wyglądało. A nie możesz poczekac i po ciązy poprzymierzać?

Gość gość
nie bedzie czasu zostanie mi niespełna 1.5 miesiaca chyba, ze wpadnie mi cos innego w oko pzed samym slubem i wypozycze

Gość gość
Wszystkie są brzydkie..do takich sukienek trzeba być wysokim i chudym, jak modelka..cała resztą wygląda idiotycznie

Gość gość
jak masz wilki brzuch to każda z tych sukni odpada, niestety można oczywiście uszyc tak, żeby się zmiescił, ale wtedy juz inaczej się układa, robi się inny fason i generalnie- tragedia. poszukaj sobie sukienki odcinanej pod biustem, nie będziesz wglądała jak smarkula usiłująca ukryc brzuszek ;)

Gość gość
akurat jestem wysoka, mam 175kg i waga sprzed ciazy to 55kg teraz przytylam 7kg narazie ale szybko to zrzyuce po ciazy (mam taki zamiar)

Gość gość
Ja bym radziła coś bardziej zwiwnego, delikatniejszego..ta suknia jest taka jakby ciężka..mierzyłaś w ogóle takie ? Jak ja mierzyłam myślałam, że mnie szlag trafi..ciężka, nie poręczna itp..brrr

Gość gość
ja juz bede po porodzie 1.5 miesiaca. chodzi mi teraz o to, ze nie moge obecnie nic przymierzyc w salonach z sukienkami wiec chcialam usyc na wymiar :)

Gość gość
to jak sukienka wygląda na zdjeciu a na Tobie to niebo a ziemia radze Ci z wlasnego doswiadczenia idz do salonu pomierz sukienki i wtedy wybierz, bo czasem okazuje sie, ze do Ciebie pasuje calkiem inny fason niz Ty myslisz. Żebys potem nie płakała, że wyglądasz w sukience jak napompowana lala.

Gość gość
ok, przekonałyście mnie, dzięki za pomoc :)

Gość gość
Pierwsza jest piękna! Princeski są prześliczne! Ten jeden dzień w życiu można wyglądać jak księżniczka, możliwość ubrania takiej sukienki już się nie powtórzy.

Gość futerkowa dama
dziewczyno! półtora miesiąca po porodzie na pewno nie wrócisz do figury sprzed ciąży - to przecież 6 tygodni, więc jeszcze będziesz mieć jakiś tam brzuszek, niezależnie od tego ile przytyłaś. nawet do tej pory nie będziesz mogła ćwiczyć. Dobrze by Ci było w sukience odcinanej pod biustem, która te pozostałości ładnie zamaskuje ;) nie wiem ile czasu potrzebuje Twoja krawcowa na uszycie, ale może zdąży wtedy przed ślubem? Ja swoja sukienke szyłam przez 3 tygodnie u krawcowej. I tak jak wszyscy piszą - idź poprzymierzaj, bo to co fajnie wygląda na zdjęciach okazuje się potem w salonie, że wcale na Tobie nie leży i odwrotnie - to co się wydawało największym koszmarem okazuje się całkiem fajnie wyglądać ;) sama tak miałam. Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania!

Gość gość
Ja jestem świeżo po ślubie i teraz nie wyobrażam sobie ze mogłabym szyc sukienkę bez przymierzenia jej! Podobało mi sie wiele i na zdjęciach i w realu jednak po ich założeniu tak naprawdę widzisz czy ona pasuje do Ciebie, Twojej figury itd. Ja przymierzylam sukienkę do ktorej nie byłam w 100% przekonana a okazało sie ze była stworzona wprost na mnie! Pasowało w niej wszystko, ja czułam sie w niej swietnie. Wiec z mojego doświadczenia naprawdę radzę przymierzyć rożne fasony bo tak nie ugadniesz jaka bedzie na Ciebie idealna. Powodzenia :)

Gość gość
Ja proponuje coś w litere A a tym każda ładnie wygląda

Gość gość
mi sie tez zadna nie podoba szczerze mowiac..