Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek gonciarz

Walczyć o nią czy pozwolić jej wrócić do niego

Polecane posty

Gość marek gonciarz

Witam drogie Koleżanki ( i Kolegów ). Bardzo proszę o doradzenie mi w jednej bardzo ważnej rzeczy. Streszczę to najkrócej jak mogę. W wakacje na praktykach zawodowych poznałem dziewczynę. Była ona w związku 2 letnim. Jej związek przestał już być tym czego chciała. Ciągłe kłótnie, awantury.. Było jej źle.. Doradziłem jej aby poszukała sobie kogoś kto będzie tym kogo zawsze chciała mieć przy sobie.. Kto da jej coś fajnego..Kto da jej to o czym zawsze marzyła.. Dużo rozmawialiśmy.. Stało się.. Cos zaiskrzyło między nami po jakimś czasie.. Zaczęliśmy się spotykać . Sypiać ze sobą.. Było cudownie.. Była w szoku bo nikt jej nie dał tego co ja dałem. Mówiła że po raz pierwszy jest jej tak . Jak nigdy wcześniej..Kiedy wróciła do domu spotkała się ze swoim facetem ..Zadzwoniła do mnie i powiedziała że chce być ze mną.. Że to ja jej pokazałem szczęscie.. Że po raz pierwszy jest w czyimś życiu na pierwszym miejscu.. Że chce być ze mną.. .. Ciągłe rozmowy .. Mówiła mi że po raz pierwszy jest szczęśliwa.. Że jest jej cholernie dobrze..Szczęscie trwało.. Rozmowy.. Wszystko super.. Pewnego dnia.. Po dwóch miesiącach.. Nagle była cisza.. Dowiedziałem się , że potrzebuje czasu.. Że za szybko chciała wejść z jednego związku w drugi. Że nie umie wymazać tych dwóch lat z pamięci. Że możliwe że nie wie czego chce i chce się przekonać.. Że jej były obiecał jej masę rzeczy i chce sprawdzić czy będzie lepiej.. Ale nie przekreśla mnie i tego co było. Bo dałem jej szczęscie i dzięki mnie zrozumiała wiele rzeczy.Ale potrzebuje czasu.. Powiedziałem że ok.. Że niech zdecyduje czy chce wrócić do niego czy chce abyśmy dalej budowali to coś co zaczęliśmy.. Wczoraj do niej napisałem.. Czy podjęła decyzję.. Dowiedziałem się że musiała sprawdzić czy postąpiła dobrze go zostawiając.. Spotykają się.. Ale powiedziała że wcale nie jest lepiej. Jest beznadziejnie. I sama ma mętlik w głowie czy dalej tego chce. Ciągle się kłócą od momentu spotkania.. Napisała ze myśli o mnie wciąż ! Że bardzo często. Że ciągle myśli o tym co jej dałem. Jaka była szczęsliwa..Że ja po raz pierwszy dałem jej to czego nikt inny nie umiał. Że pokazałem jej to czego zawsze pragnęła..Że była szczęsliwa ! Napisała że ma straszny mętlik w głowie .. Gadaliśmy długo i zacząłem jej pisać aby dobrze wybrała..że ja wierzę w to.. Zapytałem czy może chodzi o mnie ? O to że chce sprawdzić czy faktycznie z nimi koniec to rozumiem..Ale czy może chodzi o mnie.. Napisała że spróbujemy jeszcze.. Ale chce czasu ..Ona chce kontaktu. Chce ze mną pisać. Mówi że jej brakuje mnie...Chociaż ona sama się nie odezwie.. Zawsze ja muszę być pierwszy MAM CHAOS W GŁOWIE Co mam robić? Urwać całkowicie kontakt ? Pozwolić aby zatęsknila? Dać jej pomyśleć? Obiecała że da mi znać .. Czy wraca do niego czy próbujemy dalej..Ale równie dobrze ona się tak może przekonywać do niego cała wiecznoś..Czy po prostu walczyć. Rozmawiać z nią. Spotykać się.. Aby wiedziała że jestem przy niej.. Abym dawał jej to co dawałem.. Czyli masę zrozumienia.. Ciepła.. Czy po prostu chcieć konkretnej odpowiedzi.. Ale ja wiem jak jej ciężko.. I powiem wam że ją rozumiem.. Bo mogła się pogubić .. To wszystko nie było fair z jej strony w stosunku do mnie i do niego..Ale stało się.. I teraz nie wiem jak to rozegrać.. Zależy mi na tej relacji.. I chciałbym abyśmy mogli spróbować ze sobą dalej.. Co mam robić i jak robić ?? Dziękuje.. Bardzo mi na niej zależy

Gość gość
takie laski lubią boki, a ty jesteś dla niej zwykłym przedmiotem, a tak poza tym to niezły podpiertalacz cudzych bab z ciebie :)

Gość gość
ładnie to napiałeś kolego ale co zrobisz jeśli ty będziesz na nią czekał aż ona się w końcu zastanowi czy wybrać Ciebie czy jego a możę ona chce mieć i Ciebie i jego zastanów sie