Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to śmiecie

Polecane posty

Gość gość

tylko kasa kasa i kasa pracuję już 15 godzin dziennie i ciągle mało a gnida sama pracować nie ma zamiaru, ona jest do wyższych celów

Gość gość
a ty skoro lubisz real madryt to pewnie jesteś zakochana w tym pedałku Ronaldo... wszystkie baby są takie same... do seksu chciałyby ciemnoskórych hiszpanów z pedalskim żelem na włosach, a do życia - polskiego wielbłąda spędzającego w pracy 3/4 czasu... szmaty pie**lone.

Gość gość
a ty fanka ładna chociaż jesteś, czy paszteciara?

1. Kocham Real Madryt, nie jego zawodników. 2. Ronaldo nie jest gejem. 3. Hiszpanem także nie ejst 4. Ciemnoskórzy Hiszpanie są przystojniejsi od Polaków 5. i bardziej zadbani, o czym świadczy chociażby dbanie o włosy 6. Portugalczycy to samo, co punkt 4 i 5 7. Południowcy mają temperament, nie to co Polacy 8. Dbają o higienę i przyjemniej takiego dotknąć 9. Nie traktują kobiet tak jak Polacy 10. Polacy sami chcą tyle pracować, żyją na dupościsku, w przeciwieństwie do mieszkańców południowej Europy 11. Nie każda kobieta chce z tymi mężczyznami od razu seksu 12. Obrażaj kobiety tak dalej, tylko później się nie dziw, że wolimy zagranicznych facetów

Gość Kreatorrrrrr
Ale się pipsko rozpisało, uważaj, bo ci atramentu zabraknie, głupia szmato, lol Znam kilku takich Hiszpanów i Portugalczyków, byli tu na Erasmusie i postanowili zostać na stałe, bo u nich bezrobocie sięga już prawie 60%. Mają w korporacji lepszą pensję niż tam w tej swojej zafajdanej Portugalii, a oprócz tego mają tu darmowy burdel. Tyle Polek ile te ćwoki z żelem na włosach przeleciały w ciągu roku, to ja chyba przez całe życie nie będę miał.

Gość Kreatorrrrrr
Opinię o Polkach mają rewelacyjną. Mój portugalski znajomy Ricardo zwykł mawiać, że takich ładnych dziewczyn co dają perwersyjnie już na drugiej randce to ze świecą szukać w Zachodniej Europie. Nawet mi zaproponował, żebym z nim do klubu się wybrał, to przelecimy laski grupowo. Odmówiłem rzecz jasna, bo nie potrafiłbym dymać panny z drugim facetem u boku - ale dla nich takie klimaty to norma.

Kreatorrrrrr 1. Nie jestem pipskiem 2. Ani głupią szmatą 3. Być może jeszcze tego nie wiesz, ale do pisanie w necie nie jest potrzebny atrament 4. Dobrze prawisz, nie będziesz miał tylu kobiet ile południowcy, bo swoim ryjem nie dorastasz im do pięt 5. Umyj swoje włosy, a później dyskutuj o używaniu żelu. 6. Nie dziw się, ze Polki wolą Hiszpanów i Portugalczyków niż Ciebie :D

Gość Kreatorrrrrr
Pokaż lepiej swój ryj, bo coś mi się zdaję, że rozmawiam z pasztetem.

Gość gość
Nie traktują kobiet tak jak polacy? Dobre :-D skąd to wiesz? Nie wiesz o tym ze chcą tylko z******c polke i dlatego zachowują się inaczej?

Gość gość
kreatorr ma klasyczny bul d**y hehehe coz Polacy do przystojnych nie naleza...knypki z wielkimi glowami i popsutymi zebami

Kreatorrrrrr - Nie, nie pokażę swojej twarzy, bo nie chcę, żebyś walił sobie konia przy mojej fotce :D ___ gość Nie traktują kobiet tak jak polacy? Dobre smiech.gif skąd to wiesz? Nie wiesz o tym ze chcą tylko z******c polke i dlatego zachowują się inaczej? ___ Studiuję iberystykę i wiem dużo o kulturze i zachowaniu Hiszpanów :) Mam 2 koleżanki, które najchętniej same wlazłyby 2 chłopakom z Hiszpanii do łózka, ale oni odmówili picia z nimi alkoholu ;)

Gość Kreatorrrrrr
jestem fanką Realu Madryt Takie klimaty to w Polsce norma? W sensie, że dwóch portugalskich lewusów z Erasmusa posuwa 2 Polki w akademiku? I że anal i oral to zaledwie gra wstępna?

Gość gość
Odmówili bo pewnie były brzydkie lub pewnie sądzili ze miały hiv. A po drugie- k***a to ze studiujesz to nie oznacza ze wiesz co czują hiszpanie

Gość Kreatorrrrrr
Ja już się napatrzyłem w akademiku i w klubach jak się polskie szmaciska prowadzą. Gdy ja jedną klepnąłem po tyłku i zapronowałem szybki seks, to mi sprzedała plaskacza w twarz i zwyzywała od chamów... A jak portugalska łajza z Erasmusa robi to samo, to się głupie szmaty chichrają i dają się obmacywać. I gdzie tu sprawiedliwość? Zagranicznym dają, a nam nie chcą. I to rodzi agresję. Będzie coraz więcej bijatyk i aktów przemocy na uczelniach i w akademikach. Przez polskie szmaty.

Gość gość
PROWOKACJA!

gość Odmówili bo pewnie były brzydkie lub pewnie sądzili ze miały hiv. A po drugie- k***a to ze studiujesz to nie oznacza ze wiesz co czują hiszpanie ___ 1. Jedna z nich to pasztet, druga jest śliczna 2. Aż takiego złego zdania Hiszpanie o Polkach nie mają 3. Pewnie mnie wyśmiejesz, ale w wielu kwestiach wiem co czują. Miałam jednak bardziej na myśli to, że słyszałam o wielu udanych związkach Polka-Hiszpan.

Gość Kreatorrrrrr
A ja słyszałem, że Polki uprawiają seks na Hiszpana z Portugalczykami z Erasmusa.

Kreatorrrrrr - Nie dziw się Polkom. To znaczy nie usprawiedliwiam i nie popieram puszczania się, ale nie dziw się, że oni mają większe szanse u Polek, bo: 1. są przystojniejsi 2. prawią kobietom komplementy, w przeciwieństwie do polskich chamów 3. myją się częściej niż Polacy 4. są zadbani 5. mają temperament 6. umieją się bawić bez alkoholu

Kreatorrrrrr - Taa, jasne, a z Niemcami na Francuza albo z Włochami na Greka :D Wierzysz we wszystko, w co POlaczki mówią? Większość to tylko ploty puszczane z zazdrości, bo nie dorównują i nie dorównają mieszkańcom Płw. Iberyjskiego.

Gość Kreatorrrrrr
No ale jednak mogłybyście częściej dawać Polakom w ramach patriotyzmu... Jeden szybki numerek z polskim studentem i od razu się atmosfera poprawia i nie ma chociaż przejawów rasizmu w stosunku do zagranicznych studentów z wymiany. Bądźcie takie jak Szwedki czy Angielki - one dają po równo zagranicznym facetom i facetom swojej narodowości. A wy to takie zwyrodniałe szmaty, tylko zagranicznym byście dawały

Gość Kreatorrrrrr
Ja się myję 2 razy dziennie. Widać zadajesz się z samą żulernią że tak ci śmierdzi. Albo sama się nie myjesz i ci wali przeterminowanym śledziem z pochwy.

Gość Jose Espanol
hehehh jaki ściśnieniowany i sfrustrowany, że nie może podymać :D

Gość gość
A ty k***o wiesz czy polacy dbają o higienę. Wąchasz każdemu codziennie jaja?

Gość gość
jestescie obrzydliwi! brudasy

Gość Kreatorrrrrr
Wkurza mnie to że szmaty nie adorują mnie tak jak tych ćwoków z Erasmusa. Nawet czarnuchy mają stuprocentowe wzięcie w klubach, codziennie nowy czarnuch przychodzi, nawet taki brzydki o wyglądzie małpy i wychodzi z polskim mięskiem do dymania. A ja czasem i 2 miesiące muszę konia walić, bo żadna dać nie chce.