Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co potrafią wasze 2latki moja umie już czytać liczyć

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie czy moja córka dobrze się rozwija, ma 2 lata i 2 miesiące i potrafi czytać proste wyrazy, liczyć do 100, umie mówić angielskie słowa, zna kolory, umie śpiewać. Ciekawi mnie czy wasze dzieci umieją więcej czy mniej?

Gość gość
moja 2 latka zna 3 języki, czyta Szekspira w oryginale i rozwiązuje równania różnicowe w pamięci :)

Gość gość
A moja już pisze doktorat.

Gość gość
z tym doktoratem to przesada już :o w magistra mogła bym jeszcze uwierzyć ale doktorat w tym wieku? fantazja cię ponosi.

Gość gość
moja nie ma jeszcze 2 lat, a wczoraj zawiozła mnie swoim samochodem do kosmetyczki, mało tego zapłaciła za mnie później. Ta twoja jakaś opóźniona jest, poszukaj pomocy u specjalisty od dziecięcych porażeń itp. Aha i nie zapomnij też wspomniec o swoim problemie, bo masz nieźle popier*doloną głowę

Gość gość
Ludzie to mają poczucie humoru

Gość Jakie to dziwne
Ludzie, czy wam już na dobre odbija z tej biedy? Żal mi was ogromnie.Pomarzyć dobra rzecz, ale bez przesady!😡

Gość gość
HAHAHA XD

Gość gość
moja corka jest w tym samym wieku co twoja autorko i tez zna troche angielskich słów,liczy do 20,ladnie spiewa,jest bardzo grzeczna w kosciele i slucha ladnie ksiedza.a tymi idiotkami sie nie przejmuj ich dzieci pewnie nawetna nocik nie siadaja tylko rżną w pieluchy aż miło

Gość gość
..jak twoja? Każdy sądzi wg siebie.

Gość gość
haha!zabolalo co?bo moja córcia mówi i spiewa a twoja strzela kloce w pieluchy albo na dywan,haha

Gość VBxxxxxxxxxxxxxxxxx
A moja 3 letnia córka jest dzieckiem i ma szczęśliwe dzieciństwo i normalnych, kochających rodziców, a nie debili :)

Gość gość
Lol niektóre mamuski mają nieźle narabane

Gość gość
"strzela kloce"..Omg.. Jeśli śpiewa i mówi takim językiem, to.. :P :P :P Hyhyhy :D

Gość gość
moja coreczka ma 6 miesiecy i juz pochlonela niezliczone ilosci ksiazek, najbardziej lubi ksiazki z dziedziny astrofizyki. fascynuje ja teoria czarnych dziur oraz teoria strun. dodatkowo w 2 tygodnie nauczyla sie mandarynskiego oraz, tak dla funu, perskiego. matematycznie tez rozwija sie prawidlowo- uwielbia probabilistyke oraz macierze. pozwalamy jej na to wszystko z radoscia obserwujac jak wspaniale dojrzewa. oczywiscie najpierw musi zjesc swojego gerbera w mysl zasady: najpierw obowiazki, pozniej przyjemnosci. jesli chodzi o sport- szaleje za polo. co prawda na kucyku, ale daje rade :)

Gość gość
"jest bardzo grzeczna w kosciele i slucha ladnie ksiedza" A to już faktycznie najwyższy poziom wtajemniczenia.. :D

Gość gość
glupi i prowokacyjny topik. Dzieci sie BARDZO ROZNIE rozwijaja, co trudno pojąć niektorym, po co te ironiczne i z przegięciem wpisy? Na kafe nikt nie ma prawa dobrze zarabiac, miec madre dziecko, ladny dom, odnosic jakiekolwiek sukcesy. JEsli sie komus cos takiego przytrafi, musi to trzyamac w glebokiej tajemnicy, inaczej zagryzą. Najbezpieczniej byc nieudacznikiem.

Gość gość
teraz zaledwie ma 2 latka i bawimy się, lubię patrzec na rozesmiane dziecko kocham ją mądrze i dlatego nie wydziwiam, przede wszystkim uczę dobrych manier,czytam ksiązeczki ,rysujemy,ukladamy puzle,lepimy cudeńka i odzwyczajam od pieluch

Gość gość
moje dziecko jest szczesliwe chodzac do kosciola uczac sie angielskiego spiewajac puzle tez ukada iinne rzeczy robi a wy zazdroscicie bo wasze dzieci to tlumoki

Gość gość
moja 2 letnia coreczka tanczy kankana,tango,jezdzi konno,uprawia szermierke,jezdzi na lodzie i chodzi na rekach!!

Gość gość
Nie zazdrościmy "tlumokowi", że jego "tlumok" coś "ukada" :P

Gość gość
lubię was czytać,to poprawia humor