Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiad właśnie robi remont

Polecane posty

Gość gość

TAK. O 18 w sobotę wierci ścianę oddzielającą nasze mieszkania. Zaraz oszaleję. I pewnie cały weekend będzie napierdzielał. To powinno być zabronione ;/

Gość samiec alfa 192 cm
Mój sąsiad wierci przynajmniej raz na dwa tygodnie, i tak od 7-8 lat. :D Wydaje mi się, że ma całe mieszkanie podziurawione :D

Gość koniushykrolewski
znam ten ból, dobrze że mam tylko jednego sąsiada

Gość gość
No ale trochę przegięcie robić remonty wtedy kiedy wszyscy chcą naładować akumulatory przed kolejnym tygodniem pracy. Dalej wierci, cała kuchnia nam się trzęsie.

Gość gość
Może teraz ma czas bo tak w tygodniu chodzi do pracy?

Gość gość
A Ty to nigdy mieszkania nie remontujesz ?

Gość gość
Fakt, tak się nie pracuje!!!! W poniedziałki nie pracujemy, odpoczywamy po weekendzie, Środa- środek tygodnia, odpoczywamy po minionych ciężkich dniach, zbieramy siły aby przeżyć w dobrej formie dalsze dni tygodnia. Piątek - nie pracujemy, jesteśmy zmęczeni po tygodniu pracy, a przed nami weekend - musimy zrelaksować się i nabrać siły, aby być w formie na następne dwa dni. Sobota i niedziela - nie pracujemy, toż to weekend. Wtorek i czwartek - w tych dniach powinniśmy intensywnie pracować, ale bez przesady, 8-godzinny dzień pracy to stanowczo za dużo, toż i w domu czekają na nas obowiązki. Trochę wyluzujmy w pracy...

Gość gość
jeszcze ciszy nocnej nie ma

Gość gość
u mnie na klatce ,wisi kartka remonty od 9 do 19:30 i u nas zawsze znalazł się taki co wiercił i pukał po 20 ale babcie z góry zaraz dzwoniły na policje i jest spokój od 2 lat tak cisza ,wiercą pukają tylko do tej wyznaczonej godziny .